fbpx

Free Generation Forum в партнерстві з KSE

Опис

Запрошуємо Вас дізнатись нові ідеї від відомих українських та зарубіжних інтелектуалів, познайомитись з однодумцями та говорити про майбутнє України на щорічному Free Generation Forum, партнером якого є Київська школа економіки. 

 

22-го жовтня 2016 року у Києві на території ВДНГ відбудеться щорічний Free Generation Forum — відкритий майданчик для обговорення сьогодення, минулого, а головне, майбутнього вільної України. Експерти з усього світу зустрінуться з тими, від кого залежить це майбутнє: з першим вільним поколінням, яке виросло на території колишнього СРСР.

Чому реформи відбуваються не так швидко, як хотілося б? Чим небезпечний популізм? Як перемогти корупцію? Чи стає світ вільнішим? Як боротись з перешкодами, створеними державою? Ці та інші питання будуть обговорюватися на Free Generation Forum.

 

Як потрапити на форум і чому в цьому році вхід не безкоштовний

Купити квитки можна тут. Рекомендована ціна входу на форум — 50 гривень, однак, якщо ви хочете підтримати організацію форуму, ви можете вказати більшу суму. Символічна вартість квитка дозволить збільшити конверсію від числа зареєстрованих до числа учасників і полегшить планування. Зібрані гроші будуть витрачені на організацію прямої трансляції, синхронний переклад та кава-брейк.

У цьому році ми організуємо демо-зону, в якій будуть представлені найбільші українські громадські організації, аналітичні центри та міністерства, що розкажуть про можливості співпраці.

Що буде на форумі

Програмне лідерство у Free Generation Forum 2016 належить Bendukidze Free Market Center (BFMC) і Reed. BFMC разом з партнерами і відомими українськими експертами представлять Agenda for Ukraine — план радикальних реформ, який змінить динаміку інтелектуальної та політичної дискусії в Україні. У цій частині форуму очікується участь Міністра фінансів, співзасновника BFMC, Олександра Данилюка.

Reed розповість про ідеї свободи, про те, як позбутися Левіафана — держави, що прагне контролювати ті чи інші аспекти соціального або економічного життя. Разом з зарубіжними та українськими інтелектуалами ми поговоримо про приватну ініціативу, інновації, що дозволяють обійти бар’єри, зведені політиками і бюрократами.

 

Дата: 22 жовтня, 9:00 – 22:00

Місце проведення: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

 

Більше інформації: http://fgf.reed.media/

Коротка історія форуму

Минулого року понад 700 учасників взяли участь у форумі. Усі матеріали Free Generation Forum 2015 (записи лекцій і дебатів, фото, інтерв’ю зі спікерами та відгуки в ЗМІ) можна знайти на сайті. Серед спікерів були Саша Боровик, Юлія Ковалів, Олександр Пасхавер, Андрій Ілларіонов, Віктор Пинзеник, Олександр Данилюк, Олександр Нойнець, Тимофій Милованов і багато інших. У 2014 році ми провели European Students for Liberty Ukraine Summit пам’яті Кахи Бендукідзе.

Організатори конференції

 

Reed — інтернет-журнал вільного покоління. Ми стежимо за реформами, проводимо лекції в університетах, публікуємо колонки експертів, намагаючись разом з ними зрозуміти, яке майбутнє нас чекає і яка роль у цьому майбутньому відведена особистості, а яка — державі.

Bendukidze Free Market Center — незалежний український аналітичний центр, створений друзями та однодумцями видатного реформатора Кахи Бендукідзе, задля розповсюдження ідей свободи, відкритого урядування та вільної економіки.

European Students for Liberty — міжнародна організація, яка об’єднує молодь, що підтримує принципи вільного ринку, обмеженого впливу держави та індивідуальної свободи.