fbpx

Семінар на тему: «Методи аналізу і оцінки політики Громадського здоров’я України»

Опис

Київська школа економіки запрошує на семінар «Методи аналізу і оцінки політики Громадського здоров’я України»

Семінар збирає команду дослідників та зацікавлених сторін з Великобританії, України та Канади.

В ході семінару заплановане проведення лекцій та тренінгів, презентації попередніх результатів проекту та обговорення концепції розвитку Громадського Здоров’я МОЗ України.

Семінар відбудеться 29-30 червня 2016 року у приміщенні Київської школи економіки за адресою: м. Київ, вул. Дмитрівська 92-94, 4-й поверх.

Мова Семінару – англійська/українська.

Для реєстрації просимо повідомити Ваші контакти, посаду та сферу інтересів за електронною поштою [email protected], та отримати підтвердження. З будь-якими питаннями будь ласка звертайтеся до Бізяєва Вадима за телефоном 0989641303.

Семінар проводиться Консорціумом партнерів з університету Кенту (Великобританія) та Київського Економічного Інституту при Київській школі економіки у рамках впровадження дослідницького проекту «Попереднє дослідження: Ефективність (програм/політик) Громадського здоров’я в боротьбі з кризою здоров’я в Україні»

Учасники семінару:

  • Стівен Пекхам, директор Центру досліджень послуг охорони здоров’я в Кентському університеті (Centre For Health Services Studies – CHSS- at the University of Kent)
  • Девід Хантер, професор у сфері політики охорони здоров’я та менеджменту в Школі медицини та охорони здоров’я (School of Medicine & Health), директор Центру державної політики та здоров’я (Centre for Public Policy & Health), заступник директора Центру прикладних досліджень в сфері охорони здоров’я (Centre for Translational Research in Public Health)
  • Еріка Гедзбі, науковий співробітник Центру досліджень послуг у сфері охорони здоров’я в Кентському університеті (Centre For Health Services Studies at the University of Kent)
  • Запрошені представники: Світового Банку в Україні; Бюро ВООЗ в Україні; Міністерство охорони здоровя України, Департамент громадського здоров’я; Національної ради реформ та інші спеціалісти.