fbpx

Викладацький склад

Київська школа економіки шукає викладачів, що посилять викладацький склад.

 

Київська школа економіки – провідний виш Центральної та Східної Європи, що пропонує магістерські програми з економіки та фінансів з програми MBA та PhD. Викладачі KSE мають великий досвід досліджень та публікацій. Викладання здійснюється англійською мовою за навчальною програмою, розробленою за найкращими міжнародними стандартами. Ми вітаємо кандидатів з відмінним досвідом у всіх галузях, особливо в економетричному моделюванні, макроекономічній політиці, економіці сільського господарства/природних ресурсів, економіці бізнесу та фінансів.

 

Кандидати повинні мати ступінь PhD (або планують отримати докторську ступінь цього року). Заробітна плата визначається індивідуально на конкурентному рівні. Посади розташовані в Києві, Україна. Ми також зацікавлені у запрошених викладачах будь-якої галузі.

 

Як подати заявку:

 

Пакет документів з опису вакансії потрібно надіслати програмній менеджерці бакалаврських програм Марії Рєзнік  та академічному директору Георгію Шевченко . Ця позиція залишатиметься відкритою, поки не буде знайдено відповідного кандидата.