fbpx

У світі цінується висока адаптативність: лекція Григорія Шверка в KSE

Григорій Шверк з лекцією "Розбудова інформаційного простору в умовах трансформації держави" в KSE

Григорій Шверк прочитав лекцію в Київській школі економіки на тему “Розбудова інформаційного простору в умовах трансформації держави”.

 

Під час лекції студенти почули про розвиток українського медіапростору за останні 20 років та журналістські стандарти в умовах тиску на видавництва. Також пан Григорій розказав про те, як працюють бізнес-медіа в Україні та поділився специфікою процесу просування законопроектів у Верховній Раді, але при цьому наголосив, що не вважає роботу в політиці своєю основною чеснотою.

 

“Кожен має прийняти особисто на себе відповідальність за своє життя. У людини завжди є вибір. Все, що з нами відбувається – результат наших рішень і нашої діяльності”, – такою мотиваційною порадою поділився лектор.

 

Григорій Шеврк є заступником голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та меценатом Київської школи економіки. Він має значний досвід роботи у видавничій сфері та раніше обіймав посаду віце-президента «Українського медіа холдингу». Пан Григорій розділяє цінності Київської школи економіки та інвестує в якісну освіту талановитої молоді. Григорій підтримав студента програми Економічний Аналіз в 2018/2019 академічному році та продовжить підтримку в майбутньому році.

 

#ksecircle