fbpx

Нова Пошта

Стратегічний партнер Київської школи економіки

Нова Пошта – це українська компанія, що є лідером експрес-доставки в країні. З 2001 року Нова Пошта доставляє документи, вантажі і посилки для бізнесу та фізичних осіб у відділення, поштомати та на адресу. Завдяки цьому тисячі підприємців можуть створювати і розвивати свій бізнес в Україні і за кордоном. Мережа компанії нараховує 2728 відділень і поштоматів по всій країні, а кількість відправлень за 2018 рік перевищила 170 млн. Загальний штат працівників – понад 28 000 осіб.

 

Місія Нової Пошти – легкість доставки для життя та бізнесу. Для цього компанія впроваджує нові продукти і сервіси, орієнтуючись на міжнародні стандарти та кращий світовий досвід. Нова Пошта стала стратегічним партнером Київської школи економіки у 2019 році.

 

Завдяки підтримці компанії ми отримали можливість розвивати існуючі та нові освітні програми, реалізуючи прагнення надавати українцям найкращу економічну освіту. Нова Пошта також приєдналася до партнерів Центру економічної журналістики, який пропонує навчальну програму “Економіка, ринки та аналіз даних” для медійників. Завдяки внескам наших партнерів, учасники програми мають можливість безкоштовного навчання.

 

Пряма мова: Я вірю, що чим більше підприємців, тим сильніша країна. Ми підтримуємо багато освітніх проектів для бізнесменів, і стратегічне партнерство з Київською школою економіки – логічне продовження нашого прагнення створити сприятливі умови для розвитку підприємницької культури в Україні. © В’ячеслав Климов, співвласник компанії «Нова Пошта»

 

Ми глибоко цінуємо взаємини з українськими та міжнародними компаніями, що поділяють нашу місію з побудови сильної та незалежної України через якісну освіту.

 

Дякуємо Новій Пошті за долученість до довгострокового і системного розвитку нашої країни!

 

Офіційний сайт

 

#ksecircle