fbpx

«Земля незламності»: KSE Агроцентр запустив сайт про роботу ринку землі в умовах війни

9 May 2024

Центр досліджень продовольства та землекористування Київської школи економіки (KSE Агроцентр) запустив вебсайт проєкту “Земля незламності”, де міститься найактуальніша інформація про функціонування земельного ринку під час війни та шляхи післявоєнного відновлення.

Місія проєкту полягає у зміцненні економічної та продовольчої безпеки України, залученні інвестицій в агропромисловий комплекс й відновлення громад через подальшу імплементацію земельної реформи та розвитку ринку сільськогосподарських земель.

За словами Олега Нів’євського, віцепрезидента KSE з економічної освіти та керівника проєкту «Земля незламності», важливими інструментами посилення цих процесів є регулярний моніторинг показників ринку, підготовка аналітичних продуктів та оцінка політик, що базується на фактах.

“Інформаційна платформа проєкту, запущена спільно з нашими партнерами, стане корисним і зручним ресурсом для всіх зацікавлених сторін, надаючи доступ до широкого спектра матеріалів, зокрема аналітичних звітів, інфографік, записів публічних дискусій тощо. Також планується, що на сайті будуть опубліковані освітні матеріали, які допоможуть краще зрозуміти та оцінити потенціал земельної реформи в Україні”, – зазначив експерт. 

***

Матеріал підготовлено в межах дослідницького проєкту «Земля незламності» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. Думка авторів не обов’язково є офіційною точкою зору USAID чи Уряду США. 

Докладніше про Програму USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО): 

https://www.facebook.com/usaid.agro/ 

Докладніше про KSE Агроцентр: 

https://agrocenter.kse.ua 

https://t.me/kseagrocenter

https://www.linkedin.com/company/kse-agrocenter/

Контакти: 

Центр досліджень продовольства та землекористування (KSE Агроцентр)

[email protected]