fbpx

Юлія Клименко призначена директором бізнес-напрямку Київської школи економіки

Юлія Клименко призначена директором бізнес-напрямку Київської школи економіки

12 Квітня, 2018

До команди Київської школи економіки приєдналася досвідчена управліниця – департамент бізнес-освіти очолила Юлія Клименко.

 

Юлія має 17-річний практичний досвід в управлінні великими компаніями та інституціями у приватному та публічному секторі. Вона працювала заступницею Міністра, Керівницею апарату Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, а також CEO у провідній компанії з розвитку та управління майном. Юлія має великий досвід розв’язання складних питань та імплементації структурних змін в умовах бурхливого середовища, так само як міцної співпраці з організаціями громадянського суспільства, ключовими бізнес- асоціаціями, державними органами та членами парламенту.

Юлія має ступінь бакалавра Університету “Києво-Могилянська академія” та ступінь магістра ділового адміністрування Міжнародного інституту менеджменту.

“Стати директором бізнес-напрямку Київської школи економіки, звичайно, цікаво і я з нетерпінням чекаю цього. Я бачу великі можливості для розвитку МВА програми шляхом посилення навчальної складової та надання знань і досвіду майбутньому поколінню українських бізнес-лідерів”, – прокоментувала Юлія Клименко.

Для більш детальної інформації, будь ласка, контактуйте з координатором з комунікацій Київської школи економіки Ксенією Алеканкіною, [email protected]