fbpx

XTX Markets перерахував KSE Foundation $500 000 для облаштування безпечних укриттів для 10 000 дітей

26 Липня 2023

XTX Markets, провідна фірма алгоритмічного трейдингу, зробила значний внесок у розмірі 500 000 доларів у проєкт «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта» від KSE Foundation – благодійного фонду Київської школи економіки. У межах проєкту Фонд облаштовує надійні укриття в школах по всій Україні. Сховища захищають дітей під час повітряних тривог та попри війну надають можливість безперебійно та якісно навчатись офлайн.

Цей внесок від XTX Markets дозволить облаштувати укриття для щонайменше 10 000 школярів і дошкільнят.

You can read this news in English by following the link: https://foundation.kse.ua/en/xtx-markets-contributes-500-000-to-the-kse-foundation-providing-safe-shelters-for-10-000-children/ 

«Внесок XTX Markets – це інвестиції в безпеку тисяч дітей, а також у післявоєнну відбудову України. Наявність укриттів є не лише необхідністю для відновлення офлайн-навчання, але й надзвичайно важливою вимогою через безперервні обстріли Росією цивільної інфраструктури, включаючи численні атаки на українські школи. За даними Міністерства освіти і науки України, сьогодні 3 536 навчальних закладів в Україні зазнали пошкоджень, 337 з них повністю зруйновані», – зазначила Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation.

Шкільні підвали забезпечують певний захист від небезпек збройної агресії, але фактично мають лише стіни: у них відсутня вентиляційна система, електрика чи навіть підлога, замість якої часто лише піщаний насип. Багато з них не відповідають стандартам ДСНС України.

Враховуючи те, що безпека всіх учасників освітнього процесу сьогодні є ключовою вимогою української освіти, команда KSE Foundation спрямовує свої зусилля на ремонт шкільних укриттів. Проєкт передбачає модернізацію шкільних підвалів, яка вирішує типові проблеми, такі як вологість, цвіль на стінах, відсутність підлоги, вентиляції, освітлення та туалетів.

Співпрацюючи з Київською школою економіки та беручи участь у проєкті «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта», XTX Markets демонструє свою відданість справі у створенні безпечного та сприятливого навчального середовища для українських школярів.

«Без укриттів учні не можуть ходити до школи. Не навчаючись у школах, учні не можуть вчитися так само ефективно або отримати необхідну психосоціальну підтримку. Тому реконструкція укриттів є надзвичайно важливою справою, у якій Київська школа економіки демонструє велике лідерство», – розповів Саймон Койл, керівник відділу благодійності XTX Markets.

Київська школа економіки висловлює подяку XTX Markets за щедрий внесок, який принесе безпосередню користь тисячам школярів і дошкільнят по всій Україні. Ця співпраця підкреслює силу партнерства в стимулюванні позитивних змін і розширенні освітніх можливостей для молодого покоління.

Про KSE Foundation:

KSE Foundation є частиною родини Київської школи економіки. Разом з KSE University та KSE Institute Фонд працює над створенням інтелектуального фундаменту для сильної та інноваційної України. Благодійний фонд KSE увійшов у ТОП-5 фондів за версією Forbes Україна, який зібрав найбільше коштів для українців під час війни та отримав нагороду Президента України «Золоте серце».

Про XTX Markets:

XTX Markets є провідною фірмою алгоритмічної торгівлі, яка співпрацює з контрагентами, біржами та майданчиками електронної торгівлі по всьому світу, щоб забезпечити ліквідність на ринках акцій, валют, фіксованого доходу, ф’ючерсів та товарів. XTX має понад 190 співробітників у Лондоні, Парижі, Нью-Йорку, Мумбаї, Єревані та Сінгапурі. XTX незмінно входить до п’ятірки найкращих постачальників ліквідності у світі на валютному ринку (Euromoney з 2018 року по теперішній час), а також є найбільшим постачальником ліквідності європейських акцій (систематичний інтерналізатор) (Rosenblatt 2020-2022 фінансові роки).

Корпоративна філантропія компанії зосереджена на освіті STEM та максимальному впливі (разом із програмою підбору співробітників) та підтримці України. З 2017 року XTX пожертвувала понад 80 мільйонів фунтів стерлінгів на благодійність та добрі справи, показавши себе як головного донора у Великобританії та по всьому світу.