fbpx

Візит посла Великої Британії до KSE: діалог про дипломатію та міжнародну безпеку

31 Січня 2024

29 січня Київська школа економіки мала честь приймати Посла Великої Британії в Україні Мартіна Гарріса. Під час відкритої сесії запитань та відповідей, яку модерував ректор KSE Тимофій Брік, посол Гарріс поспілкувався зі студентами різних програм, поділившись думками про дипломатію, столітнє партнерство між Україною та Великою Британією, а також про критичну потребу у міцній системі міжнародної безпеки.

Посол Мартін Гарріс наголосив на непохитній підтримці України з боку Великої Британії та обговорив такі ключові теми, як верховенство права, реформи та важлива роль незалежних ЗМІ у розбудові демократичного суспільства. 

Він підкреслив важливість виховання майбутніх лідерів України та високо оцінив провідну роль Великої Британії у підтримці України, акцентувавши увагу на нещодавньому підписанні безпекової угоди, що підкреслює довгострокову прихильність прагненням України, зокрема, щодо членства в НАТО.

“Ми взяли на себе зобов’язання підтримувати Україну сьогодні, наступного року і до її інтеграції в НАТО. Перемога України має вирішальне значення для миру в Європі та світі загалом. У Великої Британії немає іншої альтернативи, окрім як підтримка України”, – наголосив посол Гарріс.

Київська школа економіки висловлює глибоку вдячність послу Мартіну Гаррісу та Посольству Великої Британії в Україні за щирий діалог та постійну підтримку спільноти KSE.