fbpx

«Ви завжди маєте бути номером один» — Кирило Буданов привітав із випускним магістрів Київської школи економіки

28 Липень 2024

У суботу, 27 липня, Кирило Буданов, очільник Головного управління розвідки Міноборони України, привітав випускників магістратури Київської школи економіки. У своїй промові він закликав студентів завжди бути «номером один» і продовжувати здобувати знання. 

Також під час заходу Кирило Буданов отримав почесний докторський ступінь («Doctor Honoris Causa»)  Київської школи економіки за досягнення у розвитку української державності, убезпеченні української нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями.

«Хочу подякувати Київській школі економіки за те, що вона робить в широкому сенсі. Для людини, яка прагне до знань і готова до викликів — не існує не досяжних цілей. Ви завжди маєте бути номером один. Я вірю в вас», — зазначив керівник ГУР. 

Він вказав, що будь-який рух вперед зустрічає опір. Тож, коли ви відчуваєте опір, коли вам складно — значить, ви все робите правильно.

«Війна — це не найкраща сторінка в історії будь-якої держави. Але війна — це також і розвиток. Історичний досвід показує, що надзвичайні події завжди давали поштовх для технологічних, індустріальних, наукових досягнень. Переконаний, що з Україною все відбувається так само. І дуже вагомим буде ваш особистий внесок, застосування набутих знань», — наголосив Кирило Буданов. 

Після промови випускники та гості події отримали можливість поспілкуватися з паном Кирилом. Запитання аудиторії зокрема стосувалися шляхів перемоги над Росією, необхідних для держави фахівців, а також очікувань щодо політики США. 

У відповідь на запитання, яких фахівців не вистачає Україні, очільник ГУР відповів коротко: «випускників Київської школи економіки».

Наприкінці зустрічі очільник ГУР підкреслив: «Ми обов’язково будемо жити й працювати в чудовій, вільній, незалежній Україні. Самі визначатимемо своє майбутнє і долю власної країни. Бо ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів».