fbpx

Ветеранська стипендія імені Богдана Радченка

Оголошується конкурс для учасників Антитерористичної Операції /Операції Об’єднаних Сил на отримання стипендій для навчання на магістерських програмах KSE.

За результатами конкурсу обрані кандидати отримають фінансову допомогу у розмірі вартості навчання на магістерській програмі обраного університету за договором (контрактом). Кількість ветеранів, які отримають стипендію, визначать засновники стипендії безпосередньо після співбесід з претендентами, залежно від розміру стипендійного фонду і вартості магістерських програм. Додатково буде прийматися рішення про надання щомісячної стипендії у розмірі 1300 грн на час навчання, але не більше 10 місяців протягом одного навчального року.

 

Критерії участі у конкурсі:

 

Обов’язкові:

– статус учасника бойових дій або, за його відсутності, підтвердження від командування та двох побратимів про участь у бойових діях із зазначенням конкретних дат та місць дислокації;

– успішний вступ на магістерську програму;

– зобов’язання по закінченню освіти працювати як мінімум рік за отриманою спеціальністю.

 

Бажані:

– відсутність диплома магістра або диплом отриманий більше, ніж 5 років тому;

– кандидат не брав раніше участі у подібних програмах;

– активна громадська діяльність.

 

Для отримання стипендії необхідно: 

  1. Подати документи для вступу на програму до 22 серпня. Подробиці щодо алгоритму подачі документів : https://bit.ly/3fTdOYX
  2. Скласти вступні іспити на програму до 26 серпня
  3. Подати заявку на стипендію до 24 серпня: https://bit.ly/32IBOKF
  4. 3-го вересня 2020 року – кандидатам, запрошеним на співбесіду, з’явитись особисто на засідання конкурсної комісії. Про місце буде повідомлено додатково. В окремих випадках можливо пройти співбесіду онлайн.

 

Відбір кандидатів відбуватиметься у два тури:

1) конкурс за результатами заявок;

2) співбесіда з конкурсною комісією.

Конкурсна комісія залишає за собою право не пояснювати результати відбору.

 

Інформація про стипендію

У разі виникнення запитань щодо вступу на програму, звертайтеся на елеткронну скриньку [email protected]  та за телефоном 067 434 71 63 (Telegram,Viber).