fbpx

Технічне завдання на вибір підрядника #7

Технічне завдання на вибір підрядника #7

21 Грудня, 2016

Технічне завдання на вибір підрядника

МГО «Київський економічний інститут»  в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ) оголошує конкурс на проведення заходів (семінарів, тренінгів, круглих столів, форумів, конференцій та ін.) у містах Київ, Львів, Тернопіль, Вінниця, та Херсон на 2017 рік.

Даний тендер оголошується з метою вибору підрядників для виконання наступних робіт  у 2017 році за Програмою USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ):

Проведення семінарів, тренінгів, круглих столів, форумів, конференцій та ін. у Києві та регіонах.

Параметри:

 

 

 

Критеріями відбору підрядника виступають:

  1. Якість приміщень та надання послуг, зручність розташування.
  2. Ефективність та реалістичність бюджету
  3. Виконання робіт відповідно до термінів та умови.

У звя’зку з тим, що фінансування цієї послуги здійснюється за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги в рамках Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, «Київський економічний інститут» має податкові пільги з ПДВ. Рекомендується отримати додаткову інформацію щодо реалізації такого права до моменту підписання контракту за телефоном (067) 434-72-15, Ірина Собецька.

Термін надання пропозицій: комерційні пропозиції на фірмовому бланку компанії з печаткою мають бути надіслані на адресу: [email protected] не пізніше 28 грудня 2016 року із окремим зазначенням вартості по кожному пункту окремо.