- Kyiv School of Economics
- About the School
- News
- Технічне завдання на вибір підрядника #3
МГО «Київський економічний інститут» в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ) оголошує конкурс на послуги кейтерингу протягом заходів, що будуть проводитися в Києві. Даний тендер оголошується з метою вибору підрядників для виконання наступних робіт на постійній основі:
Послуги кейтерингу, кава-брейки, обіди для учасників заходів, що будуть проводитися в Києві.
Параметри:
Найменування
|
Параметри замовлення
|
Вартість
|
1. Кава-брейк | Чай/кава, печиво, вода, з розрахунку на 30 осіб |
|
2. Обід | Салат, перша та друга страва, сік, з розрахунку на 30 осіб |
|
3. Обід (фуршетне меню)
|
Надайте приблизне меню з розрахунку на 30 осіб |
|
Критеріями відбору підрядника виступають:
- Якість їжі та надання послуг
- Реалістичність бюджету
- Гарні рекомендації від клієнтів
У звя’зку з тим, що фінансування цієї послуги здійснюється за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги в рамках Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, Фонд Східна Європа має податкові пільги з ПДВ. Рекомендується отримати додаткову інформацію щодо реалізації такого права до моменту підписання контракту.
Термін надання пропозицій: комерційні пропозиції на фірмовому бланку компанії з печаткою мають бути надіслані на адресу: [email protected] не пізніше 9 жовтня 2015 року.