fbpx

Співзасновник Нової пошти Володимир Поперешнюк увійшов до складу Ради Директорів KSE

19 квітня 2021

Співзасновник Нової пошти Володимир Поперешнюк увійшов до складу керівного органу Київської школи економіки – Ради Директорів.

«Вже не один рік я і моя компанія підтримуємо Київську школу економіки, адже для нас важливо стимулювати розвиток підприємництва в Україні. А стати успішним підприємцем без якісної бізнес-освіти важко. Тому для мене честь увійти до складу Ради директорів Школи. Вважаю, що мій багаторічний досвід підприємця буде корисним для подальшого майбутнього Школи. Радий долучитися до створення інтелектуальної основи для сильної та інноваційної країни», – зазначив Володимир Поперешнюк.

Нова пошта вже три роки є стратегічним партнером Школи, підтримуючи її наявні програми та сприяючи створенню нових освітніх напрямів. Саме завдяки внеску наших стратегічних партнерів Школа має змогу залучати фахівців високо поціновуваних на міжнародному ринку, з досвідом викладання та провадження досліджень у найкращих університетах і компаніях Європи та США. Нова пошта також підтримує Центр економічної журналістики при KSE, надаючи гранти на навчання та поділяючи зі студентами свою унікальну експертизу.

«Школа продовжує залучати найкращих знавців своєї справи для втілення своєї місії – підготовки професіоналів спроможних до позитивних якісних змін. Насамперед, ми – однодумці, які прагнуть розбудовувати якісну освіту й аналітику. Нова пошта – це революційна компанія на українському ринку, і ми раді, що Володимир Поперешнюк, один із головних рушіїв цього успіху, долучиться до примноження досягнень KSE», – зазначила Олена Білан, співголова Ради Директорів

Довідка

Володимир Поперешнюк – співвласник компанії «Нова пошта». Здобув освіту у Харківському авіаційному інституті за спеціальністю «Проектування авіаційних двигунів та енергетичних установок». Другу вищу освіту здобув у Харківському інженерно-економічному інституті за спеціальністю «Інженер-економіст». 2006 року здобув ступінь Executive МВА у Міжнародному інституті бізнесу в Києві. Після закінчення інституту заснував кондитерську компанію «Харчовик», яка спеціалізувалась на виробництві кондитерських виробів. Труднощі з доставкою товару в інші міста підштовхнули Володимира замислитись про нову нішу. 2001 року спільно з В’ячеславом Климовим він заснував компанію «Нова пошта» і повністю присвятив їй свій робочий час. Перші інвестиції в компанію склали всього 7000 доларів. З 2014 року став членом Наглядової ради та сфокусувався на стратегічному управлінні компанією. Сьогодні заснована ним компанія – лідер ринку експрес-доставки, бенчмарк для галузі та бізнесу в цілому. Володимир Поперешнюк системно підтримує підприємництво в Україні та виступає за зменшення ролі держави у економіці країни.

Рада Директорів KSE – це незалежний управлінський орган, який затверджує політики, переглядає напрями діяльності, визначає пріоритети розвитку Школи на найближчі роки. Члени Ради залучаються на громадських засадах та не отримують жодної фінансової компенсації за свою долученість.