fbpx

Ще 10 000 дітей отримають ЗАХИСТКИ – KSE Foundation облаштує для них шкільні укриття до першого дзвоника

29 травня 2023

У вересні минулого року в Україні запрацювала загальнонаціональна кампанія по облаштуванню укриттів у навчальних закладах від KSE Foundation.   За цей час понад 8 000 школярів і дошкільнят повернулись за парти, а мета благодійного фонду Київської школи економіки зросла зі 100 до 300 облаштованих сховищ по всій країні. 

Щоб забезпечити доступ до якісних офлайн-занять якомога більшої кількості школярів, KSE Foundation напрацював ефективну систему якісного та оперативного облаштування сховищ. Упродовж цього літа благодійний фонд запланував повернути у школи додатково до 10 000 дітей до першого дзвоника!

Кожне з облаштованих укриттів стане ЗАХИСТКОМ – таку назву отримав новий етап проєкту «Безпечна освіта» від KSE Foundation. 

ЗАХИСТОК:

• стоїть на сторожі забезпечення одного з основних прав дитини

• забезпечує гідні умови для офлайн-навчання

• стабілізує психологічний та емоційний стан дітей

• підтримує українську освітню систему під час війни

• об’єднує однодумців, які готові інвестувати в майбутнє

У Захистках ми зберігаємо та зрощуємо майбутнє України.

Нагадаємо, базовою умовою надання закладам освіти дозволу на повернення до офлайн-занять є наявність укриття, що відповідає вимогам ДСНС. KSE Foundation облаштовує сучасні ЗАХИСТКИ відповідно до всіх безпекових і санітарних норм, тож до рідних шкіл повертаються тисячі учнів.Кожна школа, яка не має надійного сховища для учнів, може подати онлайн-заявку для його облаштування: https://foundation.kse.ua/safe-education. На цій же сторінці кожен може зробити внесок для захисту дітей України.