fbpx

Розпочався відкритий конкурс з вибору керуючої компанії індустріального парку «Сигнівка» у Львові

9 Серпня 2023

Львівська міська рада оголосила про початок відкритого відбору керуючої компанії для індустріального парку “Сигнівка”, концепція якого розроблена за участі Київської школи економіки. 

Відбір керуючої компанії триватиме до 18:00 29 серпня 2023 року. Розкриття та оголошення заявок учасників відбудеться 31 серпня о 14:00 на офіційній сторінці організатора конкурсу управління інвестицій та проектів Львівської міської ради, https://investinlviv.com/ 

Після обрання й укладання договору з керуючою компанією на будівництво першої черги проєкту відводиться 1 рік. Згідно з планом, термін реалізації всього проєкту – до 10 років.

Концепція індустріального парку «Сигнівка», розроблена за участі КШЕ, передбачає освоєння 5 комунальних земельних ділянок загальною площею 30 га в промисловій зоні міста Львова, у Залізничному районі. Парк пропонується створити терміном на 50 років. 

Завдяки індустріальному парку буде створено щонайменше 3600 робочих місць. Діяльність ІП «Сигнівка» за попередньою оцінкою може збільшити податкові надходження до міського бюджету Львова на 250 млн грн на рік, а також до державного бюджету на понад 430 млн грн. 

Нагадаємо, робота над втіленням концепції індустріального парку здійснюється у співпраці із Львівською міською радою у рамках проєкту Good Governance Fund «Ревіталізація бізнес клімату в Україні», який реалізується за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid). Імплементатори проєкту — Abt Britain та Київська Школа Економіки.

Детальну інформацію з приводу участі у відборі можна знайти за посиланням: https://city-adm.lviv.ua/announcement/297707-oholoshennia-pro-provedennia-vidkrytoho-konkursu-z-vyboru-keruiuchoi-kompanii-industrialnoho-parku-syhnivka