fbpx

«Програма з підприємницької діяльності для ветеранів АТО та ООС» – в Миколаєві

28 серпня, 2019

Запрошуємо учасників та ветеранів АТО/ООС на навчання з підприємництва від Київської школи економіки!

Учасники Програми отримають можливість опанувати основи бізнес-планування, маркетингу, фінансів, продажів та побудови й управління командами. Як результат, кожен матиме змогу розробити бізнес-план, заручившись допомогою досвідчених викладачів KSE та випускників минулих хвиль. 

Київською школою економіки вже було проведено чотири хвилі навчання для більш ніж 100 учасників, які разом реалізували близько 50 проектів. П’ята хвиля програми масштабується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та запрошує до участі представників з Миколаївської, Херсонської та Одеської областей на безкоштовне навчання у Миколаєві.  

Набір учасників вже відкрито та триватиме до 20 вересня!

 

Для вступу необхідно:

  1. Заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/nLXp5MT5goYD4o3g6
  2. Додати документи, підтверджуючі участь у бойових діях
  3. Написати короткий мотиваційний лист 
  4. Надати рекомендаційні листи від 2 побратимів/командира

Програма розрахована на 2,5 місяці та передбачає 10 навчальних модулів: кожен модуль – один повний навчальний день на тиждень та навчальні матеріали для самоопрацювання. 

 

Детальніше ознайомитися з результатами попередніх програм можна за посиланнями:

Навчання проводиться Київською школою економіки спільно з організаціями-партнерами за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО” та ГС “Рух ветеранів України”.

З будь-якими питаннями по програмі та пропозиціями партнерства/інформаційної підтримки можна звертатись до координатора програми Івана Удовік на електронну адресу [email protected] або за номером +38 067 434 72 21