fbpx

Організація Nova Ukraine забезпечила співфінансування у розмірі понад $200 тисяч для закупівлі турнікетів Благодійним фондом KSE Foundation

05 Квітня 2022

Некомерційна організація Nova Ukraine стала донором Благодійного фонду KSE Foundation, перерахувавши понад $200 тисяч, які спрямовані на закупівлю турнікетів для зупинки кровотечі. 

Благодійний фонд KSE Foundation продовжує реалізацію гуманітарних програм на підтримку Збройних сил України, Територіальної оборони та цивільних осіб. З 24 лютого міжнародні партнери, бізнес-спільнота та українське суспільство здійснили пожертви на загальну суму $17 млн, які були витрачені на придбання продукції першої необхідності в умовах війни.

Одним із партнерів Благодійного фонду KSE Foundation стала некомерційна організація Nova Ukraine, яка перерахувала $204,32 тиc. Вказана сума була використана для співфінансування закупівлі 25 тисяч турнікетів для зупинки кровотечі, які вже рятують життя українських захисників та мирних мешканців. 

Станом на початок квітня Благодійний фонд KSE Foundation отримав 12,8 тисяч турнікетів, які направлені в Миколаїв, Одесу, Запоріжжя та Дніпро. Ще 2,2 тисячі турнікетів доставлені для потреб Києва та Київської області. Наразі на складах у Республіці Польща перебувають 10 тисяч турнікетів, які найближчим часом будуть спрямовані в Україну та розподілені центральними органами виконавчої влади. 

“Благодійний фонд KSE Foundation виражає щиру подяку організації Nova Ukraine. Кожен долар пожертв – неоціненний внесок у встановлення миру в Україні. Ми продовжимо реалізовувати благодійні гуманітарні проекти, які допоможуть врятувати тисячі життів українців”, – зазначила Директорка Благодійного фонду KSE Foundation Світлана Денисенко.

Долучитися до благодійних програм підтримки України можливо за посиланням https://kse.ua/support/donation.

Разом рятуємо життя!

Організація Nova Ukraine стала одним із донорів Благодійного фонду KSE Foundation. Пожертва Nova Ukraine склала $204,32 тиcяч, що дозволило придбати 25 тисяч турнікетів для зупинки кровотечі.

Наразі вже 12,8 тисяч турнікетів відправлено для Миколаєва, Одеси, Запоріжжя, Дніпра, а також 2,2 тисячі для Києва та Київської області. Згодом з Польщі будуть доставлені 10 тисяч турнікетів для решти регіонів України. 

Вдячні Nova Ukraine за внесок у порятунок українців! А поки запрошуємо вас до відео-огляду турнікетів, що задовольняють вимогам воєнного часу, та орієнтуємося на закупівлю саме якісного оснащення та медичних супровідників для фронту й мирних жителів.

Гуманітарна місія KSE Foundation продовжується, зробити внесок можливо за посиланням – https://kse.ua/support/donation.