fbpx

Олена Стародубцева очолила Центр вдосконалення закупівель KSE

1 Серпня 2024

Новою керівницею Центру вдосконалення закупівель KSE стала Олена Стародубцева — професіоналка з багаторічним досвідом у галузі навчання та розвитку фахівців з публічних закупівель.

До початку роботи у KSE Institute Олена мала 12-річний досвід викладання в українських університетах на міжнародних програмах з економіки та менеджменту, а також координації освітніх проєктів. У 2018 році вона приєдналася до команди KSE Institute в ролі координаторки напряму навчання Центру вдосконалення закупівель KSE. 

Я дуже пишаюсь, що була всі ці роки частиною центру CEP KSE. Наша команда працює задля того, щоб українські закупівельники з публічного та комерційного секторів, мали можливості для розвитку у своїй професії, а також майданчик для обговорення важливих професійних тем і обміну досвідом. Попри виклики війни, українські закупівельники продовжують розвиватись, навчатись, будувати свої команди та впроваджувати високі стандарти професії. Це надихає нас на нові формати, продукти та масштаби для Центру. Я дуже вдячна колегам з Центру, Ользі Терещенко і Наталії Шаповал за довіру та чудовий приклад лідерства», – зазначила Олена Стародубцева.

За час своєї роботи в Центрі Олена супроводжувала навчання понад 800 студентів з більш ніж 100 організацій, брала участь у запуску трьох основних програм: “Фахівець з публічних закупівель”, “Закупівельний менеджмент” та “Підготовка до тестування уповноважених осіб”. Навчальними програмами Центру на платформі KSE користуються понад 1300 фахівців.

Команда KSE бажає пані Олені успіхів на новій посаді та впевненості у досягненні нових вершин.