fbpx

Олег Загнітко продовжив свою каденцію на посаді радником Почесного президента Київської школи економіки Тимофія Милованова

6 серпня, 2019

Партнер INTEGRITES Олег Загнітко продовжив свою каденцію на посаді стратегічного радника з юридичних питань Почесного президента Київської школи економіки (KSE) Тимофія Милованова. 

Зона компетенції юридичного радника включає правову та стратегічну оцінку сценаріїв розвитку школи. Зокрема, Олег подає свою думку щодо додержання ліцензійних умов та інших вимог законодавства, фінансування, допомагає формувати освітню програму, просувати KSE, її цілі та цінності.

“Маю за честь долучитися до стратегічного розвитку КSE, як одного з національних лідерів, що задають стандарти в освіті в Україні. Впевнений, що студенти школи стануть майбутніми творцями позитивних змін в соціально-економічному житті країни та просуватимуть зміни глибше”, – зазначив партнер INTEGRITES Олег Загнітко. 

“Для кожного керівника важливо мати людину, яка подивиться на його діяльність “збоку”. Я щасливий, що такою людиною для мене є Олег Загнітко. Він – справжній професіонал та завжди може чесно оцінити будь-яку ситуацію. Разом ми будемо працювати над розвитком Школи та української економіки в цілому”, – коментує президент KSE Тимофій Милованов 

Серед інших стратегічних радників Почесного президента Київської школи економіки: 

  • Володимир Кадигроб – співзасновник компанії Art Management; радник зі стратегічних комунікацій Тимофія Милованова 
  • Володимир Лавренчук – Голова Правління, Raiffeisen Bank Aval 
  • Давид Браун – CEO, Templatemonster 
  • Роман Бондар – Керуючий партнер, Odgers Berndtson 
  • Михайло Мінаков – Професор Києво-Могилянської академії 
  • Сергій Гусовський – ресторатор, громадський активіст 

Олег Загнітко – партнер практики банківського та фінансового права INTEGRITES. 

Київська школа економіки заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти та є навчальним закладом світового рівня. Вона входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи. Школа пропонує 9 магістерських програм з економіки, бізнесу, публічної політики та врядування, а також багато середньострокових програм. KSE є провідною економічною інституцією, що адвокує ринкові реформи в Україні через освіту, економічні дослідження та відкриті обговорення.