fbpx

Мавіки від KSE Foundation за два місяці отримали понад 150 військових частин.

23 травня 2023

Щодня благодійний фонд Київської школи економіки передає на фронт безпілотники – від оснащених тепловізійними камерами до DJI Mavic 3 у комплектації Fly More Combo і базовій. На запити бригад і батальйонів передаються від одного до 8 дронів в одній партії.

Сьогодні це один з пріоритетних напрямів забезпечення, над якими працює KSE Foundation – цими вихідними президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, директорка KSE Foundation Світлана Денисенко і директорка з розвитку  KSE Foundation Маргарита Челакова відвідали військових на східному напрямку, для яких фонд передав дрони.

Цієї весни до активної роботи на першій лінії фронту залучено сотні БПЛА від KSE Foundation (а з початку повномасштабного вторгнення кількість переданих дронів наближається до півтора тисяч).

БПЛА передаються KSE Foundation на запити військових на передовій – дрони є одним з найважливіших засобів ведення сучасної війни. Постійна розвідка виявляє рух ворожої техніки і дозволяє вчасно розгорнути протитанкові засоби чи передислокуватись. Артилерія, ударні дрони та інші засоби ураження працюють у невід’ємній зв’язці з розвідувальними безпілотниками.

Отримати дрони від KSE Foundation можна через гугл-форму — остання закуплена нами партія DJI Mavic 3 складається з 475 дронів на суму 1,2 мільйона доларів.

Подайте запит на  DJI Mavic 3 і  Mavic 3 Fly More Combo: https://forms.gle/k2qAPtmn76UV3nye6 (запити верифікує та здійснює доставку дронів команда нашого партнера Dignitus Fund і Victory Drones. Спільно з Марія Берлінська і Люба Шипович ми щоденно поповнюємо технічне забезпечення війська).

Від початку повномасштабного вторгнення KSE Foundation напрацював важливі партнерські відносини і систему закупівель, яка дозволяє доставляти дрони швидко та за вигідною ціною. Це забезпечує максимально ефективне використання отриманих внесків.

Допоможіть нам забезпечити військо, зробити цільовий внесок на закупівлю дронів можна за лінком: https://foundation.kse.ua/projects/drony-dlia-zsu/