fbpx

KSE пропонує пройти окремі курси з програми англомовних магістратур з економіки

KSE надає можливість пройти один або декілька курсів, що входять в програми наших англомовних магістратур з економіки. Початок – з 27 квітня.

Викладають професори зі ступенем Ph.D. західних університетів та великим дослідницьким і практичним досвідом.

Отримайте знання світового рівня конкретно з того предмету, який потрібен для вашого професійного й особистісного розвитку.

?Що пропонуємо?

?Курси з англомовної магістратури “Економіка бізнесу і фінансів”

◾️КОРПОРАТИВНІ ФІНАНСИ

Викладає Андрій Дробот, приватний незалежний консультант, має 9 років досвіду в галузі інвестицій, фінансів, стратегії та організаційного консалтингу.

Курс розвиває знання в галузях корпоративних фінансів, бухгалтерського обліку, інвестицій, торгівлі цінними паперами, управління ризиками. Зосереджений на практичних прийомах роботи фінансових і управлінських аналітиків, фінансових контролерів і фінансових директорів у багатонаціональних, інвестиційних і венчурних компаніях та хедж-фондах.

Умова проходження: знання і досвід у сфері бухгалтерського обліку.

◾️РИНОК КАПІТАЛУ ТА РЕАЛЬНА ЕКОНОМІКА

Викладає Сімоне Раудіно, Ph.D. Університету Гонконга.

Курс розвиває знання про ринки капіталу і фінансовий сектор в роботі капіталістичних економік і ліберальних урядів; про історію, теорію, механізми та інструменти корпоративних і державних фінансів. Дозволяє студентам оцінити роль фінансової індустрії в роботі ліберальних економік та взаємозв’язок між фінансами та ширшими суспільними цілями; досягти достатнього рівня складності у поточних питаннях та питаннях фінансової, грошової, фіскальної та регуляторної політики.

◾️ЗБІР ДАНИХ І АНАЛІЗ

Викладають Максим Обрізан, Ph.D Університету Айови, та Тимофій Брік, Ph.D. Мадридського університету імені Карлоса ІІІ.

Курс розвиває знання про інструменти для автоматичного збору (веб-скрепінгу, очищення та структурування даних), аналізу та візуалізації даних в простих інструментах, що не вимагають навичок програмування – Excel, Power BI і OpenRefine, а також в складніших – R та Python з численними додатками.

Курс стартує 5 травня.

?Курси з англомовної магістратури “Економічний аналіз”

◾️МІКРОЕКОНОМІКА IV: АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОЇ РІВНОВАГИ ТА ПРОВАЛИ РИНКІВ

Викладає Oleg Nivievskyi, Ph.D. Гьотінгенського університету.

Курс розвиває знання про загальні моделі рівноваги на реальних прикладах. Зосереджений на дослідженні ефективності локальної економіки в обмінних економіках та економіках з виробництвом. Студенти розглянуть проблеми розподілу, спричинені існуванням суспільних благ і зовнішніх ефектів, та пройдуть короткий вступ до теорії суспільного вибору.

◾️МАКРОЕКОНОМІКА IV: МОНЕТАРНА ЕКОНОМІКА

Викладає Elena Besedina, Ph.D Університету Боконі

Курс розвиває знання про формування очікувань та їхній вплив на рівновагу в моделях. Перша половина курсу зосереджена на кейнсіанському погляді на коливання (модель IS-LM) і внесенні динаміки в статичні моделі. На прикладі павутиноподібної моделі та моделі IS-LM студенти вивчатимуть динаміку цін у гіпотезах різних очікувань, включаючи статичне очікування, адаптаційні очікування, раціональні очікування та адаптивне навчання. Друга половина курсу присвячена ціновій жорсткості, інфляції та грошовій політиці.

◾️МАТЕМАТИКА ДЛЯ ЕКОНОМІСТІВ IV: ЛІНІЙНА ТА НЕЛІНІЙНА ДИНАМІКА

Викладає Iryna Sushko, Ph.D. Інституту математики НАН України

Курс надає знання з теорії нелінійних динамічних систем та показує, як її інструменти та методи використовуються при дослідженні динамічних економічних моделей. Студенти розглянуть ключові елементи теорії лінійних різницевих рівнянь, теорії нелінійних різницевих рівнянь, а саме – одно- та двовимірних відображень, включаючи такі теми, як стабільність, теорія біфуркацій та переходи до хаосу.

Умова проходження: наявність базового досвіду з математичного аналізу та лінійної алгебри.

?Як проходимуть курси?

Заняття в денний час два рази на тиждень
Тривалість навчального семестру – 8 тижнів з 27 квітня до 19 червня
Сертифікат за результатами успішного проходження
Вартість одного курсу – 6000 грн

?З ким контактувати?

Менеджерка програми: Марія Пашкова, [email protected], +38 050 522 20 58