fbpx

KSE Talks розпочинає новий сезон з епізоду про тіньовий флот Росії

26 Липня 2024

Вітаємо вас у новому сезоні KSE Talks! Долучайтеся до обговорення наших останніх досліджень з їх авторами, дискусій з провідними світовими експертами щодо економічного протистояння Росії, а також відбудови України під час та після війни. 

У цьому випуску KSE Talks експерти KSE Institute та автори нового дослідження про тіньовий флот Росії Бенджамін Хільгеншток, Анатолій Кравцев та Олексій Грибановський разом з Юлією Павицькою, керівницею санкційного напрямку KSE Institute, обговорюють результати дослідження.

Росія обходить нафтові санкції, заробляє мільярди і наражає світ на небезпеку, використовуючи старі незастраховані судна, які можуть завдати катастрофічних мільярдних збитків у разі розливу нафти. Ми розпочинаємо наш новий сезон подкастів з гострої теми тіньового флоту і ділимося з вами нашими знахідками.

У цьому епізоді експерти KSE Institute пояснюють, як тіньовий флот обходить міжнародні норми, якими є причини його створення у відповідь на санкції G7 та ЄС, а також які країни беруть участь у транспортуванні російської нафти. Обговорення також охоплює питання, як Росія купує незастраховані танкери та перспективи розширення флоту. Крім того, у випуску йдеться про екологічну небезпеку, яку становлять ці судна, і заходи, в тому числі новітні технології, спрямовані на стримування діяльності флоту.

Дізнайтеся відповіді на ці нагальні питання у новому епізоді KSE Talks. Не пропустіть цю пізнавальну дискусію про те, як працює тіньовий російський флот і якими є глобальні наслідки його діяльності.

 

Apple Podcasts: https://apple.co/4d9yxEW 

Spotify:  https://spoti.fi/46aEaR4 

Amazon Music: https://amzn.to/3W5ffd4 

Podcast Index: https://bit.ly/3yfTBe6

 

Підписуйтесь на нас у Twitter, щоб не пропустити нові випуски KSE Talks!