fbpx

KSE та Рахункова палата України підписали меморандум про співпрацю

3 May 2024

Київська школа економіки та Рахункова палата України уклали меморандум про співпрацю, аби посилити обмін практичним досвідом у сфері аудиту. 

Документ підписали ректор KSE Тимофій Брік та Голова Рахункової палати Ольга Піщанська. 

Серед іншого, меморандум передбачає двостороннє підвищення кваліфікації представників Київської школи економіки та Рахункової палати, зокрема подальше стажування або працевлаштування студентів KSE, які навчаються за програмами «Бізнес-економіка», «Економіка та великі дані», «Публічна політика та врядування».

“Рахункова палата задля сталого інституційного розвитку має активізувати процес співпраці з освітніми та науковими інституціями. Також ми маємо посилювати колектив молодими кадрами. Сподіваюсь, наша співпраця буде взаємовигідним проєктом”, — зазначила Голова Рахункової палати Ольга Піщанська.

За словами Тимофія Бріка, меморандум відкриває нові перспективи для обох сторін: студенти Київської школи економіки отримають унікальну можливість зануритися у процеси державного управління, а наші партнери — залучити до процесу реформування та посилення спроможності вищого органу аудиту України нове покоління змінотворців. 

“Важливо, щоб наші студенти проходили стажування також і у державних інституціях, адже вони отримують прямий досвід щодо того, як працює держава, економіка, як відбуваються управлінські процеси”, — підсумував Тимофій Брік.