fbpx

KSE пропонує фінансову підтримку для студентів та дослідників-початківців у сфері економіки

31 жовтня 2022

The Review of Economic Studies (ReStud) у партнерстві з Українським глобальним університетом (UGU) та Київською школою економіки (KSE) надає фінансову допомогу студентам та молодим дослідникам у галузі економіки. Основною метою цієї програми є підтримка міжнародних візитів та досліджень. Ця допомога надаватиметься заявникам, які перебувають в Україні або перебували там до 24 лютого 2022 року.

Термін: до кінця 2022 року

Кількість стипендій: до 20

Хто може подати заявку: будь-який український студент економічного факультету або дослідник на початку кар’єри (аспірант або постдокторант), щоб відвідати авторитетний іноземний університет для роботи над своїми дослідженнями. Очікується, що дослідницький візит може тривати один або два терміни (тобто від 3 до 6 місяців, за деякими винятками). Кандидати повинні мати запрошення від відповідного університету або отримати таке запрошення не пізніше ніж через три місяці після отримання стипендії. Усі заявники повинні мати хорошу академічну репутацію, добре володіти англійською мовою та мати активний дослідницький проект (магістерську дисертацію, докторську дисертацію, наукову роботу, аналітичну роботу). Коли це можливо, заявникам, які наразі є внутрішньо переміщеними особами, надаватиметься пріоритет.

Як будуть надаватися кошти: Залежно від обставин студенти отримають відшкодування витрат на проїзд, а також отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 1500 євро, щоб покрити оренду житла та витрати на проживання.

Як подати заявку: надішліть заповнену форму, а також мотиваційний лист, резюме, копії дипломів бакалавра, магістра та/або аспіранта, 2-сторінкову пропозицію щодо дослідження та контактну інформацію двох потенційних рекомендантів на [email protected] та [email protected] під назвою  RESTUD for Ukrainian researchers. Рекомендаційні листи будуть запрошені лише у кандидатів, які увійшли до short list. Відібрані кандидати будуть запрошені на онлайн-співбесіду англійською мовою. Заявки розглядатимуться в порядку надходження.