fbpx

KSE Institute запускає серію подкастів KSE Talks

9 травня 2023

Команда KSE Institute починає серію подкастів KSE Talks для експертів та дослідників, присвячену поглибленому аналізу санкцій, економічної політики та зусиль щодо повоєнного відновлення України.

Ми переконані, що інформативні дискусії та дебати з гостями KSE Talks мають поглибити розуміння економічних та політичних аспектів війни, а також просувати ухвалення політичних рішень, що засновуються на реальній оцінці поточної ситуації. Такий підхід може стати вирішальним фактором для підтримки повоєнного відновлення України та довгострокової економічної стабільності.

У кожному випуску подкасту KSE Talks ми представляємо інтерв’ю з провідними експертами, які діляться своєю думкою щодо широкого кола питань, серед яких — ефективність санкцій, вплив війни на економіку України та стратегії відновлення та повоєнного розвитку.

Першим гостем першого епізоду KSE Talks стане Агата Демаре, директор із глобального прогнозування Economist Intelligence Unit та автор книги Backfire про санкції США. У книзі глибоко досліджується вплив санкцій на уряди, глобальні корпорації та мільйони людей по всьому світу. 

Епізод буде присвячений впливу західних санкцій на російську економіку, а також протидії російським кампаніям з дезінформації. Розмову з Агатою вестиме Еліна Рибакова, директорка міжнародних програм Київської школи економіки.

Щоб зареєструватися на пряму трансляцію та отримати доступ до більш ексклюзивного контенту, поглибленого аналізу економічних новин, рекомендацій з політики, заснованих на фактичних даних, та останніх оновлень, заповніть анкету в Google Form