fbpx

KSE Foundation та Волонтерський Центр «СХІД» оголошують збір коштів на спецтехніку для ЗСУ

07 April 2022

KSE Foundation продовжує кампанію зі збору коштів та засобів, необхідних для захисників України у період війни. Ми об’єднуємо свої зусилля з нашими колегами та партнерами з регіонів України для надання якісної адресної допомоги.

Разом з Волонтерським Центром «СХІД» команда KSE Foundation оголошує збір коштів на спецтехніку для сухопутних військ Збройних сил України. Для виконання спеціальних оперативних завдань по знищенню ворожої бронетехніки та живої сили, на сьогодні двом бригадам потрібні 60 авто підвищеної прохідності — пікапи, джипи та спеціальні баггі.

Придбання 60 машин підвищеної прохідності дозволить повністю забезпечити потреби 60 мобільних груп, які будуть вести активні бойові дії проти росії у найгарячіших точках фронту. 

Щодня українські війська звільняють населені пункти, раніше захоплені окупантами. Для ефективного та швидкого звільнення окупованих територій наявність достатньої кількості автівок підвищеної прохідності є необхідною передумовою.

Мобільність на полі бою — це перевага, зменшення втрат особового складу та раптовість дій. Саме тому ми переконані, що такий вклад стане вагомим підсиленням боєздатності українських військ.

KSE Foundation продовжить роботу для збору коштів та матеріалів, необхідних для виконання українськими військовими завдань зі звільнення території України від російських окупаційних військ, підвищення боєздатності українських підрозділів та збереження життів наших захисників. 

Зробити свій внесок на закупівлю 60 авто для українських військових можна за посиланням (будь ласка, пропускайте поле Select the Program you would like to contribute to, – всі кошти, з цього акаунта будуть спрямовані на ініціативу):
https://kse.ua/donation