fbpx

KSE Foundation продовжує співпрацю з Data And Aid Tech (D.A.T.A.)

30 Червня 2022

Благодійний фонд KSE Foundation продовжує кампанію зі збору коштів для закупівлі медичних аптечок спільно з міжнародною ініціативою Data And Aid Tech (D.A.T.A.).

D.A.T.A. – це спільнота волонтерів, сформована з приватних осіб та компаній, що займаються аналітикою даних та  IT-технологіями. Люди об’єдналися спеціально для благодійної діяльності в Україні. 

Директор KSE Foundation Світлана Денисенко зазначила, що за час кампанії було зібрано $107 000 для закупівлі аптечок, що врятувало життя мінімум 1000 українців, бо за статистикою одна аптечка рятує життя однієї людини. 

Але збір продовжується, кінцева мета збору – $1 000 000 для гуманітарної допомоги.

“Разом з D.A.T.A. ми зібрали $107 000 підтримки для закупівлі аптечок для надання першої медичної допомоги. Проте війна триває і вона жорстоко б’є по цивільних — тож ми продовжуємо збір на гуманітарні потреби з нашим надійним партнером”, — каже Світлана Денисенко. 

KSE Foundation дякує колегам з D.A.T.A.: їхній унікальний підхід та знання в сфері діджитал дозволили швидко побудувати мережу закордонних друзів України, що мобілізувало ресурси для закупівлі гуманітарної допомоги. 

Пам’ятаймо — важливим є будь-який внесок, незважаючи на суму! 

Одна аптечка рятує життя людині — ваші пожертви рятують життя тисяч українців!

Зробити свій внесок можна за посиланням: https://fundly.com/kse-data