fbpx

KSE Foundation обрав підрядника для виконання будівельних робіт Макарівської амбулаторії

9 вересня 2022

KSE Foundation затвердила генерального підрядника для основних робіт на проєкті з відбудови медичної амбулаторії Макаріва. Ним стала будівельна компанія “RBT GROUP”.

Наш фонд вже співпрацював з цією компанією у відновленні медичної установи. В травні 2022 року пройшов внутрішній тендер на проведення підготовчих робіт з трьома учасниками. За результатами конкурсу перемогли саме вони.

В липні було оголошено про проведення тендеру вже на виконання основних будівельних робіт, на якому переміг “RBT GROUP”.

“RBT GROUP” має 15-річний досвід у будівельній галузі, за цей час її будівники спорудили понад 100 об’єктів по всій Україні: промислові та агропромислові комплекси, житлові будинки, фабрики та багато іншого. Тепер підрядник продовжив роботи з відновлення Макарівської амбулаторії. Зараз будівельники розмічають нові фундаменти, встановлюють висотні відмітки та виконують розмітку для підключення труб.

Ми раді, що у забезпеченні медичною допомогою тисяч жителів Макаріва нам допомагає такий досвідчений та надійний партнер.  

Ви можете пожертвувати на відбудову амбулаторії через додаток “Укргазбанку”. Для цього треба з меню “Послуги” перейти до “Благодійність” — “Благодійний фонд Київської школи економіки” — “Макарівський медичний центр” — “Купити цеглинку для будівництва каркасу будівлі”.

Фінансово допомогти відновленню медичної установи можна також на офіційному сайті Київської школи економіки через опцію “War destroyed hospital”: https://kse.ua/support/.

Крім того, до збору коштів можна долучитися за реквізитами спеціального рахунку:

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КИЇВСЬКА ШКОЛА ЕКОНОМІКИ»

UGB.1926832343

Рахунок №UA133204780000026003924922296

код ЄДРПОУ 35133288

На сьогодні зібрано більше 150 000 доларів, кінцева мета 20 000 000 гривень.

Нагадаємо, що до 22 березня Макарів Київської області був окупований, в результаті чого російські війська майже повністю знищили інфраструктуру селища,

зокрема була зруйнована амбулаторія і тисячі мешканців лишились без медичного нагляду.