fbpx

Костянтин Кириченко став проректором з міжнародного співробітництва у Київській школі економіки

29 Серпня 2024

Київська школа економіки вітає Костянтина Кириченка, нового проректора з міжнародного співробітництва, знаного в Україні за розвиток міжнародних партнерств, обмінів і проєктів. Костянтин Кириченко — кандидат економічних наук, доцент, почесний доктор Bath Spa University (Великобританія), має понад 19 років успішного досвіду в управлінні міжнародними зв’язками на університетському рівні. З 2005 року він координував міжнародне співробітництво Сумського державного університету як помічник ректора та начальник управління міжнародного співробітництва. 

Як представник KSE Костянтин Кириченко також очолить групу з міжнародної співпраці Альянсу українських університетів, головування в якому цьогоріч було передано Університету. 

«Київська школа економіки сьогодні є одним з найбільш динамічних університетів України з сучасними підходами управління, високими стандартами якості досліджень і освітніх програм, міжнародними зв’язками, потужною соціальною місією. Викладачі, студенти, випускники та партнери KSE – це нова генерація, що є рушійною силою повноцінного визнання та інтеграції України до Європейського Союзу і всього цивілізованого світу. Захоплений можливістю бути частиною цієї прогресивної команди!», — поділився Костянтин Кириченко.

«Ми дуже раді, що Костянтин став частиною нашої команди. Його багаторічний досвід у міжнародному співробітництві та унікальна експертиза стануть великим надбанням для KSE. Впевнений, під його керівництвом наші міжнародні партнерства та проєкти з закордонними університетами стануть ще більш ефективними та масштабнішими», — додав Тимофій Брік, ректор KSE University. 

Щиро вітаємо Костянтина в команді Київської школи економіки та бажаємо натхнення у реалізації усіх планів.