fbpx

Київська школа економіки та Ohio State University уклали договір про партнерство

31 Травня 2023

Київська школа економіки та Ohio State University уклали партнерство з метою співпраці в області наукових досліджень та обміну знаннями для підтримки освіти студентів.

KSE та Ohio State University підписали меморандум про взаєморозуміння для створення продуктивної співпраці між викладачами і студентами обох установ. Угода буде впроваджена новим Центром інноваційного програмного забезпечення Ohio State University іі спочатку підтримуватиметься John Glenn College of Public Affairs, а також Fisher College of Business і College of Engineering.

“Ми переконані, що це партнерство буде корисним та продуктивним для нас і Ohio State University. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю, підтримуючи наші українські ветеранські ініціативи, сприяючи розвитку інновацій в Україні і з нетерпінням очікуючи майбутні проекти та дослідження,” – сказав президент Київської школи економіки, Тимофій Милованов.

Цей меморандум створює можливості для студентів та викладачів обох університетів обмінятися досвідом і знаннями, а саме реалізується в:

• Спільних наукових дослідженнях та інноваціях

• Відвідуванні програм для викладачів та науковців для проведення лекцій, передових досліджень.

• Спільних семінарах та симпозіумах за темами спільного інтересу.

• Обміні навчальними матеріалами та іншою науковою та технологічною літературою.

• Розвиток робочої сили та освіта ветеранів також будуть у фокусі співпраці між двома університетами.

Центр для інноваційного програмного забезпечення має ключове значення для партнерства та відкриває нові можливості для інновацій, підприємництва та економічного впливу.

“Ми раді співпрацювати зі студентами та вченими Київської школи економіки. Школа має добре заслужену, міжнародну репутацію в області економіки, бізнес-адміністрування та аналітики,” – сказав Тревор Браун, декан коледжу Гленна. “Це партнерство допоможе нам розширити межі знань та отримати новий досвід, який буде корисний для наших студентів та викладачів.”

“Ми раді співпрацювати з Ohio State University. Він має визнану міжнародну репутацію в областях інновацій, публічної політики та освіти ветеранів. Це партнерство допоможе нам розширити межі знань та отримати новий досвід, який буде корисний для наших студентів та викладачів”, – додав президент Київської школи економіки.

Початкова угода між Київською школою економіки та Огайським державним університетом діє протягом п’яти років і може бути продовжена на додаткові п’ять років.