fbpx

Київська школа економіки стала академічним партнером Американського товариства міжнародного права.

28 Серпня 2023

Американське товариство міжнародного права (American Society of International Law – ASIL)  є незалежною організацією, заснованою в 1906 році з метою вивчення міжнародного права і сприяння побудові міжнародних відносин на основі права і справедливості. Товариство видає Американський журнал міжнародного права, який є провідним рецензованим журналом у світі з цієї тематики. Академічними партнерами Американського товариства міжнародного права є десятки університетів зі всього світу. Цьогоріч,  до них доєдналась і Київська школа економіки на 2023/2024 роки. 

«Ми щиро вдячні Американському товариству міжнародного права за залучення нашого університету до кола партнерів. Це відкриє нові можливості для викладачів та студентів KSE щодо вивчення міжнародного права та пошуку рішень, які можуть бути важливі для України в час війни» – підкреслює Тимофій Брік, ректор Київської школи економіки.

Днями відбувся захід для студентів і випускників KSE за участі  Майкла Купера, виконавчого директора Американського товариства міжнародного права.

KSE висловлює особливу вдячність Майклу Куперу, виконавчому директору Американського товариства міжнародного права, та нашому колезі Чарльзу Котубі, члену товариства, за нові можливості для нашого університету.

Більше про бакалаврську  програму “Право” у Київській школі економіки за посиланням: https://university.kse.ua/law