fbpx

Київська школа економіки проведе щорічну зустріч 20 листопада

14 Листопада 2022

У неділю, 20 листопада, Київська школа економіки проведе щорічну зустріч партнерів, що пройде під девізом «На захисті України та майбутнього світу». Подія підсумує роботу команди Школи за минулий рік, а також дасть старт новим благодійним ініціативам KSE.

Починаючи з 24 лютого, KSE Group зібрали $37 мільйонів на допомогу Україні та її громадянам. Велика заслуга в цьому належить  українському бізнесі, який попри всі складнощі постійно підтримує усіх, хто потребує допомоги, і ми хочемо відзначити тих, хто доклав до цього свої зусилля.

У форматі презентацій проєктів та дискусій гості вечора зможуть обговорити розвиток національних інноваційних стартапів у сфері безпеки та оборони. Учасники події також отримають можливість долучитися до нових підприємницьких та суспільно-важливих ініціатив.

Команда KSE Group прагне бути максимально прозорою та відкритою для співпраці з партнерами та благодійниками. З огляду на це, учасники зустрічі отримають детальну інформацію про реалізацію чинних проєктів й програм Школи, плани та перспективи розвитку інших благодійних ініціатив. 

Під час зустрічі Київська школа економіки також проведе низку благодійних аукціонів, де представить символи та артефакти Української війни за незалежність. Окрім того, Фонд презентує гостям нову стратегічну програму KSE Foundation, що буде реалізовуватися за воєнним та освітнім напрямками.

«Ми хочемо відзначити досягнення бізнесу та компаній, які змогли не лише швидко відновити роботу, але й допомагають подолати найскладніші виклики. Кожна така зустріч — це можливість зробити ще більше для наших цивільних громадян і захисників. Разом ми будуємо майбутнє України і я вдячний кожному за допомогу», — зазначив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.