fbpx

Київська школа економіки посилює міжнародне академічне партнерство

25 Вересня 2023

Київська школа економіки (KSE) представила свої досягнення на щорічній зустрічі Дослідницького форуму Східної Європи та країн, що розвиваються (FREE Network).

FREE NETWORK створена у партнерстві з дослідницькими установами Stockholm Institute of Transition Economics (Стокгольм, Швеція), Belarusian Economic Research and Outreach Center (Мінськ, Білорусь – наразі перебувають в Латвії), Baltic International Centre for Economic Policy Studies (Рига, Латвія), Centre for Economic Analysis (Щецін, Польща), ISET Policy Institute (Тбілісі, Грузія) та KSE Institute (Київ, Україна). Цей альянс об’єднує провідних експертів у галузі економіки, що спеціалізуються на країнах Центральної та Східної Європи. 

Щорічний FREE Network Retreat, що проходив цього року з 8 по 10 вересня у Вісбю, Швеція, служить платформою для кращих аналітичних центрів, щоб представити свої досягнення та вирішити найактуальніші виклики року.

Студенти KSE взяли активну участь у заході. Вони з гордістю ділилися успіхами свого студентського самоврядування та своїми результативними благодійними ініціативами, зокрема «ЗАХИСТОК» та «DONATE TO EVACUATE». 

Команда KSE презентувала результати роботи за рік:

• На 350% більшу кількість студентів порівняно з минулим роком

• Запуск Студентської ради KSE та реалізація благодійних студентських ініціатив.

• Залучення 70 мільйонів доларів з 24 лютого 2022 року та 4 місце серед недержавних фондів в Україні за версією Forbes Україна.

• Головні проєкти KSE Institute воєнного часу (Damaged.in.ua, Leave Russia та участь у Санкційній групі Єрмака-Макфола, проекти з Відновлення).

• Аналітичні продукти для міжнародної аудиторії, зокрема «Russia Chartbook», «Recovery Digest», «Damage Report» і «Food Security Africa Program».

За цей рік KSE цитувалась майже 6000 разів у міжнародних виданнях, включаючи The Washington Post, BBC, Reuters і CNN.

KSE дякує своїм партнерам FREE Network за їх непохитну підтримку та відданість посиленню міжнародної академічної співпраці через спільні дослідницькі проєкти та заходи.