fbpx

ICU пожертвували $100 000 для розвитку освіти й підтримки студентів під час війни

8 Грудня 2023

Фінансова група ICU – надійний партнер освіти воєнного часу. Компанія зробила внесок в $100 000 під час благодійного вечора KSE Foundation «Sustaining Ukraine Through Education».

Пожертва буде спрямована на розвиток європейського рівня освіти в Україні: від якості навчання до облаштування студентських просторів. Кошти дозволять Київській школі економіки надати стипендії талановитій молоді під час війни. Внесок команди ICU також буде направлено на облаштування одного з найбільш «живих» куточків кампусу KSE – Smart Yard. Завдяки ICU цей простір продовжить покращуватись для зручності студентів.

Фінансова група підтримує студентів і інституційний розвиток Київської школи економіки з 2016 року. Компанія стала однією з перших, хто долучився до освітньої місії KSE, і упродовж багатьох років залишається нашим надійним партнером. 

Стратегічне партнерство з ICU стало запорукою випуску сотень магістрів з економіки. А ICU Event Hall у кампусі KSE став серцем будівлі та місцем багатьох визначних подій: тут виступали пулітцерівські лауреати, презентували державні ініціативи та проводили дискусії.

Нагадаємо, під час благодійного вечора «Sustaining Ukraine Through Education» український бізнес і приватні благодійники зібрали $537 934 на підтримку освіти в умовах війни. Захід відбувся у Києві 19 листопада.