fbpx

Genesis, KSE та SET University навчатимуть українців створювати цифрові продукти

Українська кофаундингова IT-компанія Genesis, Kyiv School of Economics (KSE) та SET University обʼєднують академічну й продуктову експертизу та запускають спільний курс зі створення цифрових продуктів «School of Digital Business». Топменеджери Genesis, а також викладачі закладів вищої освіти поділяться, як перетворити ідеї в план дій та створити ефективну модель бізнесу. 

Курс «School of Digital Business» розрахований на менеджерів середніх та великих компаній та спеціалістів суміжних з ІТ напрямів, які прагнуть зрозуміти процес створення цифрового продукту. Навчання також буде корисним підприємцям, які хочуть змінити спеціалізацію бізнесу на продуктове ІТ. 

Курс триватиме 12 тижнів та складатиметься з 25 лекцій та 5 практичних завдань. Програма створена таким чином, щоби студенти могли зрозуміти ринок цифрових продуктів і відшукати своє місце на ньому, познайомитись з повним циклом процесу запуску продуктового ІТ-бізнесу, дізнатися тонкощі, які дозволять працювати продукту ефективно та розвинути навички комунікації та менеджменту. Навчання супроводжуватиметься нетворкінгом та індивідуальним зворотним зв’язком від лекторів.

До курсу можуть долучитися усі охочі, пройшовши попередній відбір — тест, практичне завдання та співбесіду. На навчання планують відібрати до 40 студентів. 

«School of Digital Business» став продовженням співпраці Genesis зі стратегічним партнером — Київською школою економіки. До проєкту приєднався SET University — український технологічний університет нового покоління. 

«Трансформація бізнесу та розвиток власних ІТ-продуктів — один з потенційних драйверів відновлення української економіки після війни, озвучений Міністерством цифрової трансформації України. Вміння перетворити ідею в план дій — те, без чого не обходиться запуск жодного успішного продукту. Ми віримо, що цей курс, розроблений у партнерстві з одними з провідних гравців ринку сучасної освіти, допоможе талановитим людям розібратися у технологічних продуктах, як їх створювати та реалізувати власні ідеї»,коментує Олексій Ніщик, Head of Education в Genesis.

Від Genesis на курсі викладають топменеджери глобальних бізнесів із досвідом запуску міжнародних продуктів, від KSE та SET University — випускники PhD-програм найкращих університетів світу, професори та фахівці ІТ-компаній. Таким чином навчальний курс обʼєднає найкращі практики академічної освіти та бізнес-експертизи.

«KSE із задоволенням виступає партнером Genesis та SET University в рамках школи “School of Digital Business”. Програма розроблена спеціально для фахівців, які прагнуть здійснити розвиток свого цифрового бізнесу, попутно підсиливши маркетинг- та аналітичний відділ. Цифровізація буде дуже важливою для відбудови України після війни. Тож розвивати цей напрямок важливо і для свого бізнесу, і для післявоєнної відбудови»,зазначає ректор KSE Університету Тимофій Брік. 

«IT-індустрія — єдиний сектор економіки України, який майже не постраждав під час війни й залишається опорою для країни в найскладніші часи. Своєю чергою зміна вектора з аутсорсу на розвиток власних продуктів — один із головних викликів, який постає перед українським IT-ринком, та дасть змогу залишити додану вартість створених продуктів всередині країни. Побудова комплексних рішень та подальше масштабування просто неможливі без відповідних знань. Саме на цьому ми разом з Genesis та KSE зосереджуємо увагу в межах школи», зазначає Ірина Вольницька, президентка SET University.

Довідка:

Genesis — українська кофаундингова ІТ-компанія та один із найбільших глобальних паблішерів неігрових застосунків. Їх завантажили понад 300 мільйонів разів. Щомісяця застосунками користуються десятки мільйонів людей з усього світу. В Genesis народилися та стали самостійними бізнесами успішні компанії: наприклад, Jiji, BetterMe, Headway. В екосистемі також розвиваються проєкти OBRIO, Boosters, AMO, Universe.

Genesis Education — це напрям в екосистемі ІТ-бізнесів Genesis, мета якого — ділитися експертизою та сприяти розвитку продуктового ІТ в Україні через освіту. З 2016 року Genesis Education створює авторські навчальні програми за понад 10 напрямами: розробка, аналітика, продакт-менеджмент, маркетинг, гейм-девелопмент, QA, DevOps, рекрутинг, медіа тощо. За цей час програми компанії закінчили понад 1000 студентів. Крім того, команда Education займається навчанням спеціалістів Genesis, а також співпрацює з українськими університетами спільно з Міністерством освіти України та Міністерством цифрової трансформації щодо модернізації освітніх програм.

SET University — український технологічний університет нового покоління, який надає освітні можливості для українських студентів у всьому світі. Його місія полягає в тому, щоб виростити майбутніх технологічних новаторів, навчаючи їх сучасним технологіям і тому, як застосовувати їх у бізнесі. Університет поєднує в собі академічний підхід і практичний досвід, щоб створити інтелектуальний та освітній центр, зосереджений на підприємницькій культурі і технологічній спільноті. У травні 2022 SET University запустив в партнерстві в Міністерством цифрових трансформацій безплатний онлайн-курс з кібербезпеки, що зібрав 5000 заявок від українців за два тижні.

Kyiv School of Economics — це українсько-американський вищий навчальний заклад із бакалаврськими та магістерськими програмами з економіки та менеджменту, заснований у 1996 році Консорціумом економічної освіти та досліджень (Economics Education and Research Consortium, EERC) та Фондом Євразія (Eurasia Foundation). KSE сьогодні є найамбітнішим українським освітнім проєктом та найпотужнішим інтелектуальним центром країни. Його місія – побудувати інтелектуальний фундамент для сильної економіки в Україні. З моменту відкриття школи, випускниками КSE стали 1159 магістрів, а у 2021 році КSЕ відкрила бакалаврські програми. КSЕ тепер об’єднує університет KSE University, бізнес-школу KSE Business School, інтелектуальний центр KSE Institute, Благодійний фонд Kyiv School of Economics Charitable Foundation.

Контакти для ЗМІ:

Інна Давиденко, PR-менеджерка

[email protected]