fbpx

Еліна Рибакова приєднується до команди Київської школи економіки

13 квітня 2023

До команди Київської школи економіки приєднується Еліна Рибакова. Відтепер Еліна обійматиме посаду Директора KSE з міжнародних програм. 

На новій посаді Еліна зосередиться на дослідженнях KSE Institute, налагодженні партнерств з провідними іноземними інституціями, а також аналізі ефективності інструментів державного економічного управління.

Фахівчиня з глобальних ринків, економічного управління державою та економічного суверенітету, Еліна має більш ніж 25-річний досвід роботи на фінансових ринках, зокрема роботу на посаді заступника головного економіста в Інституті міжнародних фінансів (Вашингтон, США), керуючого директора та керівника відділу досліджень Східної Європи, Близького Сходу та Африки у Deutsche Bank (Лондон, Великобританія), а також на керівних посадах в Amundi Asset Management та Citigroup. 

З 1999 по 2008 рік Еліна Рибакова працювала економістом у МВФ, опікуючись питаннями фінансової стабільності, розробкою макроекономічної політики для країн-експортерів сировинних товарів та фіскальною політикою. Окрім цього, з 2015 по 2017 рік Еліна також працювала на посаді гостьового наукового співробітника у Лондонській школі економіки (LSE).

Роботу у KSE Еліна поєднуватиме з посадами позаштатного старшого наукового співробітника Peterson Institute for International Economics та позаштатного наукового співробітника у Bruegel.