fbpx

Cтудент KSE став заступником міністра у справах ветеранів​

Кабінет міністрів України призначив студента магістерської програми KSE з Публічної політики та врядування Ігоря Безкаравайного заступником міністра у справах ветеранів.​

“Я знаю, що буде тяжко. Я розраховую на марафон, в кінці якого буду брудний, втомлений, трохи божевільний, але щасливий, що вийшло”, – каже Безкаравайний.

Киянин Ігор Безкаравайний – учасник російсько-української війни, ветеран Збройних сил України і член збірної на Invictus Games: Team Ukraine.

Після захисту наших кордонів від ворога Ігор прийшов на державну службу. Працював у підрозділі патріотичного виховання Міністерство молоді та спорту України, державним експертом у Директораті стратегічного планування та євроінтеграції Міністерство охорони здоров’я України, проєктним менеджером у Prozorro.Продажі.

Також Безкаравайний завершив програму з підприємництва для ветеранів АТО/ООС від Департаменту бізнес-освіти Київської школи економіки KSE Business Education.

“Я знаю, з якими проблемами стикаються дівчата та хлопці, що “раптом” стали ветеранами. Я знаю, що за 5 років системно майже нічого не змінилося. І я маю план, від якого багато хто буде не в захваті. Але в кінці ми матимемо систему, в якій буде порядок і яка “знатиме”, кому допомогти, кого підтримати, а кому не заважати. Маленькою бандою ми аналізуємо масштаб проблем і скоро почнемо збирати команду відчайдухів, що будуть битися з паперовими драконами. Буде цікаво і по-молодьожному”, – обіцяє Ігор Безкаравайний.