fbpx

Благодійний фонд KSE Foundation зібрав $6,8 мільйона пожертв за квітень 2022 року

10 Травня 2022

KSE Foundation продовжує кампанію зі збору коштів, що спрямовані на закупівлю та передачу адресної гуманітарної допомоги для громадян України, які постраждали внаслідок воєнних дій, а також придбання якісного захисного і технічного обладнання для бійців Збройних Сил та Територіальної Оборони України. 

За квітень 2022 року команді волонтерів благодійного фонду KSE Foundation вдалося зібрати понад $6,8 млн. Переважну частину надходжень, а саме $5,9 млн, надійшло від українських та міжнародних бізнесів. Від початку війни, загальна сума пожертв на рахунки Фонду становить $25.5 млн.

Завдяки допомозі жертводавців та партнерів команда KSE Foundation закупила та передала на нагальні потреби 7865 жилетів, 8000 броньованих плит, 10970 захисних шоломів, 38351 аптечок, 43915 турнікетів, позашляховики та дрони для бійців передової, а також пакети гуманітарної допомоги для жителів деокупованих районів Київської області.

Команда волонтерів KSE Foundation вдячна усім, хто долучився до кампанії зі збору коштів. Об’єднані зусилля уряду, бізнесу та громадських ініціатив є запорукою загального успіху України в цій війні за свою незалежність. Поки тривають бойові дії, військові та цивільні потребують постійної підтримки. Саме тому KSE Foundation продовжує збір коштів на допомогу українцям і в майбутньому.

Особливу подяку за допомогу та підтримку роботи Фонду ми хочемо висловити АТ «Укргазвидобування», Посольству Сполученого Королівства в Україні, ПАТ «Перший український міжнародний банк», Ripple, Vinted UAB, Nova Ukraine, ICU Trading LTD, Jefferies LLC, ТОВ «Кернел-Трейд», Two Degrees APS та Merkatus Center Corp.