fbpx

Благодійний фонд KSE Foundation доставив в Україну 8 тисяч аптечок на запит Міністерства охорони здоров’я

08 Квітня 2022

Благодійний фонд KSE Foundation продовжує гуманітарну місію із збору коштів для закупівлі необхідної продукції для захисників України та постраждалих від бойових дій. З моменту повномасштабного російського вторгнення в Україну Благодійний фонд KSE Foundation зібрав 17 млн доларів США, які витрачені на гуманітарні потреби.

7 квітня в Україну доставлено 8 тисяч комплектів аптечок для потреб Міністерства охорони здоров’я України. Комплекти містять ключові компоненти – джгут, гемостатик, бинт, оклюзійну  пов’язку – для забезпечення потреб медицини катастроф. 

“Відповідно до даних статистики вміст однієї аптечки здатен врятувати життя 4 осіб. Тому вкрай важливо забезпечити потреби, окреслені МОЗ, у аптечках. Ми дякуємо всім, хто долучився до благочинних програм KSE Foundation і закликаємо всіх, у кого є можливість, допомогти Україні та українцям. Війна — це не “нова норма”, до якої потрібно звикнути. Продовжують страждати люди — ми зробимо все, що залежить від нас, щоб надати їм допомогу”, — зазначила Голова напряму медичних закупівель KSE Foundation Тетяна Ляшенко.

Загалом Благодійний фонд KSE Foundation з першого дня війни вже придбав 35 тисяч аптечок, 5 тисяч з яких направлено у “гарячі точки”. 

Станом на сьогодні Благодійний фонд KSE Foundation додатково планує закупівлю аптечок від великого ізраїльського постачальника Sarel, який готовий та спроможний підібрати аптечки з гарантовано високоякісними компонентами у комплектації, що розроблена та затверджена МОЗ, та поставити їх у найкоротші строки. Також тривають перемовини з постачальниками North American Rescue, Sharkmed та Sante.

Зробити свій внесок можливо за посиланням — https://kse.ua/support/donation.