fbpx

Андрій Яніцький керуватиме Центром удосконалення економічної журналістики при KSE

Досвідчений у сфері економіки журналіст, в минулому редактор економічного відділу LB.ua, Андрій Яніцький очолив Центр удосконалення економічної журналістики при Київській школі економіки.

У Центрі вдосконалення економічної журналістики він розроблятиме магістерську програму з міжнародної бізнес-журналістики, проводитиме дослідження та займатиметься розвитком сертифікаційних програм.

До переїзду в Київ Андрій Яніцький працював у Криму для газет «Дело», ІА «Українські новини» та «Коммерсант-Украина». У 2007 році почав працювати у Києві,  де писав для видань «Газета 24» та Kyiv Weekly. З 2009 року по 2018 рік був частиною проекту LB.ua, де протягом 7 останніх років очолював економічний підрозділ видання.

«Сьогодні ми спостерігаємо кризу української економічної журналістики. Якісний аналіз процесів замінено на економічний популізм, замість бізнес-новин – прихована реклама. Ринку бракує фахових економічних журналістів. Дослідники та професори KSE розуміються на економіці, в мене 12-річний досвід роботи у діловій журналістиці. Разом ми зможемо змінити ситуацію у журналістській освіті» – прокоментував Андрій Яніцький.

 

20151215 CI2A8839