fbpx

Американський філософ, професор Єльського університету Джейсон Стенлі став Почесним професором Київської школи економіки

1 Липня 2024

Професор філософії імені Джейкоба Уровські в Єльському університеті Джейсон Стенлі отримав звання Почесного професора Київської школи економіки. Президент KSE Тимофій Милованов вручив почесне звання американському філософу під час останньої з серії його лекцій. 

Професор Стенлі — філософ, експерт з питань пропаганди та фашизму, автор книжок і статей для The New York Times, The Washington Post та інших видань.

«Ви знаєте, що живете не в авторитарній країні, коли у вас є такий університет, як Київська школа економіки. Я дуже пишаюся тим, що є частиною викладацького складу та підтримую університет», — сказав під час отримання звання Джейсон Стенлі.

«Ми раді вітати професора Стенлі в нашому університеті тепер не тільки як гостя, а і як члена нашої команди. А також вдячні йому за підтримку, яку він надає Україні в такий непростий час», — зазначив ректор KSE University Тимофій Брік.

Джейсон Стенлі став першим іноземцем серед Почесних професорів Київської школи економіки. Раніше ними стали Перша віцепрем’єрка – Міністерка економіки України Юлія Свириденко, заступник голови Національного банку України Сергій Ніколайчук, заступник Міністерки економіки України Олексій Соболев і Міністр фінансів України Сергій Марченко.