fbpx

KSE Insights: "Кадровий голод держслужби: чому розумні мають долучитись?"

KSE Insights: “Кадровий голод держслужби: чому розумні мають долучитись?”

28 Лютого, 2017

Якою є роль освіти у формуванні кадрового потенціалу для державного управління з якісно нових та професійно вмотивовних кадрів? Чого вдалося досягти KSE? Які плани в майбутньому і як долучитись? 

Kиївська школа економіки добре знає про важливу роль людського ресурсу для змін в країні, адже останні 20 років готує якісно нових професіоналів, спроможних змінити економічне, бізнесове та політичне середовище для запровадження необхідних зрушень. Ще в далекому 1996 році Школа зрозуміла, що покликана зростити нову генерацію лідерів, базованих на професійному підході, який може дати лише якісна освіта. Це був тривалий шлях тяжкої послідовної роботи, як у відборі кращих з кращих, так і у  запровадженні найсучасніших світових практик викладання. Як результат, ми бачимо як випускники Школи з кожним роком відіграють дедалі більшу роль у розбудові та реформуванні держави. Натепер 19 випускників програми працюють в урядових структурах та міністерствах в Україні таких як Національний банк України, Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі та багатьох інших, а 17 випускників працюють у державних інституціях, що визначають політику закордоном.

Це лише початок, адже потреби держави в нових кадрах далеко невичерпані, як і потреба в якісній освіті для майбутніх держслужбовців. Саме тому такою своєчасною є дискусія про кадровий голод держслужби і про те як підготувати професійних управлінців, та чому розумним та перспективним варто братись за цей виклик.

Коли: 1 березня, 19:00

Де: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська, 92-94

Зареєструватися!