fbpx

Київська школа економіки відкрила набір на магістерські програми на 2017/2018 навчальний рік

Київська школа економіки відкрила набір на магістерські програми на 2017/2018 навчальний рік

27 Січня, 2017

Київська школа економіки відкрила набір на магістерські програми на 2017/2018 навчальний рік. Ми пропонуємо студентам дві визнані на міжнародному рівні магістерські програми: з економічного аналізу та економіки бізнесу і фінансів.

Магістерська програма KSE з економіки бізнесу та фінансів – це однорічна програма з виключно англійською мовою викладання. Програма акцентує увагу на розумінні економіки та фінансів, які необхідні для прийняття правильних рішень у бізнесі та отримання навичок, необхідних для кар’єри у бізнесі. Навчання на програмі веде до кар’єри в банках, фінансових установах, інвестиційних фондах, консалтингових фірмах, аудиторських компаніях та промисловості на таких посадах як аналітик, консультант та фінансовий спеціаліст.

Магістерська програма KSE з економічного аналізу – це дворічна програма з виключно англійською мовою викладання. Програма пропонує унікальні навички економічного, фінансового моделювання та аналізу, які готують студентів для подальшої кар’єри на посадах із високим рівнем вимог до аналітичної роботи (дослідницькі та аналітичні підрозділи міжнародних організацій чи компаній у бізнесі) та успішного навчання на західних програмах Ph.D.

На програмі з економічного аналізу ми надає до 30 стипендій, які покривають від 50% до 90% вартості навчання.  Стипендії надаються за результатами вступних іспитів. Перша хвиля набору відбудеться 18 березня, подача документів – до 14 березня 2017 року.

Для студентів з регіональних університетів ми запустили нову ініціативу “Таланти з регіонів“. Окрім академічних стипендій (які покривають вартість навчання) на програмі з економічного аналізу, ми надали їм гранти на покриття витрат на проживання (гуртожиток та щомісячну стипендію).

Стипендії та гранти надаються за результатами вступних іспитів. Детальну інформацію щодо вступу читайте за посиланням.

Щоб допомогти вступникам успішно скласти вступні іспити, KSE оголошує підготовчі курси з математики та економіки. Заняття проводяться англійською мовою. Курси з економіки розпочинаються 7 лютого, з математики – 9 лютого.

Якщо ви плануєте вступати на магістерські програми Київської школи економіки, зареєструйтесь, щоб отримувати новини щодо вступу.