fbpx

Краудфандинг: допоможіть нам зробити навчання в KSE доступним для студентів з усієї України!

Краудфандинг: допоможіть нам зробити навчання в KSE доступним для студентів з усієї України!

11 Січня, 2017


Вартість якісної освіти завжди висока, для студентів з інших регіонів питання фінансування свого навчання в Києві є особливо гострим. Як показують наші дослідження, висока вартість проживання в Києві є перешкодою для багатьох потенційних абітурієнтів з регіонів для навчання у KSE, навіть за умови отримання стипендії, яка покриває повну вартість навчання у Школі. Через це, протягом останніх років частка студентів KSE, які отримали освіту не в Києві, зменшилася з приблизно третини до менше 10%.

У відповідь на цей виклик, влітку 2016 року KSE запустила нову ініціативу для підтримки талановитих студентів з регіональних університетів. Окрім академічних стипендій (які надаються в залежності від успішності) на дворічній програмі з економічного аналізу, ми надали студентам з регіонів гранти на покриття витрат на проживання (гуртожиток та щомісячну стипендію). Нашою метою було дати абітурієнтам з регіонів, багато з яких родом з незаможних сімей, доступ до високоякісної освіти та підвищити їхні можливості успішної бізнес чи академічної кар’єри після навчання.

В результаті, 11 студентів з усієї України беруть участь у програмі на даний момент. Ми орендували чотири кімнати у студентському хостелі та надали їм щомісячну стипендію у розмірі 1500 грн (щоб продовжувати отримувати допомогу вони повинні підтримувати середній бал (GPA) на рівні принаймні В- протягом навчання).

Ми просимо вас підтримати цих талановитих студентів під час їхнього навчання на другому курсі у 2017/18 навчальному році, надавши їм допомогу з покриттям витрат на проживання в Києві.

Загальна необхідна сума – 427 000 грн. З них:

  • 165 000 грн на виплату щомісячних стипендій у розмірі 1500 грн 11 студентам
  • 262 000 на оплату проживання студентів у хостелі. (Студенти проживають у хостелі “Подільський” – podolskihostel.com.ua) у період з вересня 2017 до червня 2018 року.

Без цієї допомоги лише троє з цих одинадцяти студентів вступали б до KSE. На 1 вересня 2016 року 37 студентів почали навчання на програмі з економічного аналізу, біля 32% – це студенти не з Києва. Студенти з регіонів все ще не достатньо представлені, і ми б хотіли надати допомогу більшій кількості обдарованих студентів з регіонів наступного року. У 2017 році ми плануємо взяти на навчання за цієї програмою 20 студентів.

Допоможіть нам зробити навчання в Київській школі економіки доступним для студентів з усієї України!

Прочитати історії студентів та підтримати їх ви можете на сторінці проекту – Програма підтримки талановитих студентів з регіонів