fbpx

Іван Штефанець, депутат Європейського парламенту відвідав KSE

Іван Штефанець, депутат Європейського парламенту відвідав KSE

15 Грудня, 2016

9 грудня ми мали чудову нагоду вітати у Київській школі економіки депутата Європейського парламенту Івана Штефанця. Він взяв участь у відкритому обговоренні умов для сприятливого середовища для ведення бізнесу в Україні разом з Денисом Гурським, засновником та виконавчим директором інкубатора 1991 та Тимофієм Миловановим, Почесним Президентом KSE.

Україна повинна розпочати приватизацію якнайшвидше, адже це суттєво допоможе бізнес-середовищу, а також використовувати свій головний потенціал – людей, наголосив пан Штефанець. Податкова реформа та політика енергоефективності мають бути наступними кроками, якщо Україна хоче рухатися вперед, на думку пана Штефанця. Під час свого візиту в Київ Іван Штефанець також взяв участь у презентації звіту, щодо імплементації Угоди про асоціацію України та ЄС, який підготував Український Центр Європейської Політики.

Пан Штефанець відвідав Київ у рамках проекту #UkraineReforms, який стартував наприкінці 2014 року з ініціативи Центру Європейських Студій ім.Вілфреда Мартенса в партнерстві з Київською школою економіки, Реанімаційним Пакетом Реформ та Сильніші Разом заради підтримки та просування реформ в Україні.

Більше фото з візиту є тут