fbpx

Університет майбутнього: кого, чому і як навчати. Запрошуємо студентів на дискусію з Тимофієм Миловановим

Університет майбутнього: кого, чому і як навчати. Запрошуємо студентів на дискусію з Тимофієм Миловановим

2 Грудня, 2016

У дослідженні світового економічного форуму “Майбутнє професій” прогнозується, що до 2020 року п’ять мільйонів робочих місць буде втрачено через розвиток штучного інтелекту, робототехніки, нанотехнологій та інших факторів. Гарна новина в тому, що водночас розвиток технологій створить 2,1 мільйонів нових робочих місць. Університети вже зараз мають готувати фахівців з урахуванням цих змін.

Тимофій Милованов, Почесний президент Київської школи економіки, професор Піттсбурзького університету, запрошує студентів на дискусію “Університет майбутнього“. Тимофій говоритиме про те, на які економічні професії буде попит через 5-10 років,  які навички необхідно розвивати, щоб стати успішним, і як університети мають реагувати на нові тренди. Що важливіше для економіста – soft skills чи hard skills? Яка імовірність, що роботи замінять економістів?

Зустріч відбудеться в рамках Дня відкритих дверей Київської школи економіки, де ви зможете дізнатися про магістерські програми школи, можливість отримати диплом Університету Х’юстона та стипендії на наступний навчальний рік.

Дата і час: 9 грудня, 16:00.

Місце: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська 92-94.

Мова заходу: англійська/українська.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!