fbpx

Запрошуємо учасників! Навчальний проект для малого та середнього бізнесу Київської області

Запрошуємо учасників! Навчальний проект для малого та середнього бізнесу Київської області

29 Вересня, 2016


Малий та середній бізнес Київської області може взяти участь у спільному навчальному проекті Програми USAD “Лідерство в економічному врядуванні” та Торгово-промислової палати України.

Мета: надати підприємствам малого та середнього бізнесу практичні навички та сформувати у учасників навчання комплексний підхід до експортної діяльності. Саме практичні інструменти, які опанують учасники тренінгів, дозволять у майбутньому вибудовувати успішні стратегії доступу на нові ринки, розвивати міжнародні контакти та будувати довгострокові відносини з партнерами.

Цільова аудиторія: підприємці малого та середнього бізнесу (частка не менше 80%) та представники бізнес-асоціацій та бізнес об’єднань, яких буде відібрано на конкурсній основі. Лише слухачі, які пройдуть повний цикл навчання, отримають відповідні сертифікати. Передбачається, що в середньому у кожному регіоні пройдуть навчання 30 учасників (150 загалом). Перевага надаватиметься учасникам з цільових регіонів, у окремих випадках, взяти участь у навчанні зможуть підприємці з інших регіонів (витрати на проїзд та проживання за власний рахунок таких учасників).

Структура: програма включає шість одноденних тренінгів з питань первинного та поглибленого вивчення потенційних ринків, експортного бізнес-планування, пошуку партнерів та керування бізнес-контактами. Тренінги мають на меті вирішити найважливішу потребу малого та середнього бізнесу – надати знання та сформувати практичні навички з пошуку нових ринків та розбудови довгострокових партнерських бізнес-зв’язків. Усі тренінги доповнюватимуть один одного, вибудовуючи таким чином чітке розуміння комплексної стратегії розвитку експортної діяльності. Інтервал між тренінгами (блоками) 4-5 тижнів.

Більше інформації за посиланням: http://lev.org.ua/ua/events/export-program.html

Для участі у відборі просимо Вас заповнити аплікаційну форму до 14 жовтня включно за посиланням: https://goo.gl/ww5nVn