fbpx

Консалтинг? Світовий банк? Західний університет? Яку кар’єру обереш ти?

Консалтинг? Світовий банк? Західний університет? Яку кар’єру обереш ти?

25 Липня, 2016

Головне досягнення Київської школи економіки – це наші випускники. Ми пишаємося їхніми досягненнями і радіємо їхнім успіхам.

За 20 років існування Київської школи економіки 643 випускники отримали дипломи магістрів економіки. 114 з них отримали ступінь Ph.D. в американських та європейських університетах і 40 навчаються на програмах Ph.D. зараз.

Ми прагнемо виховувати нове покоління економістів, які говорять однієї мовою з економістами всього світу. Завдяки знанням, отриманим в KSE, наші випускники:

  • Будують успішну кар’єру в  різноманітних секторах: консалтинг, IT, аудит, інвестиційний сектор, FMCG, реальний сектор (Bain, McKinsey, Google, P&G, Dragon Capital, Epam, EY, Citibank) та допомагають компаніям розвиватися та досягати успіхів;
  • Стали професорами у провідних західних університетах (University of California, Berkeley, Cornell University, London Business School, Simon Fraser University, University of Notre Dame, ), де проводять дослідження разом з найкращими економістами світу;
  • Працюють в міжнародних організаціях (МВФ, Світовий банк, ЄБРР) в Україні та за кордоном, аналізують економічні тренди, прогнозують розвиток економік та окремих галузей, дають рекомендації щодо політики в різних сферах;
  • Приносять сучасне розуміння економіки  в роботу державних органів (Національний банк, Міністерство економіки, Міністерство фінансів), таким чином допомагають приймати важливі економічні рішення, ґрунтуючись на аналізі даних.

Які основні кар’єрні шляхи обирають наші випускники та скільки заробляють в різних секторах, дивіться у презентації:

 

 

Запрошуємо на магістерські програми Київської школи економіки. Прийом документів триває до 8 серпня. Уже 1 вересня ви почнете здобувати найкращу економічну освіту, щоб зробити потужний старт для своєї кар’єри.

Якщо у вас є питання щодо навчання на магістерських програмах Київської школи економіки, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка, директора з академічних питань KSE, електронною поштою [email protected] або телефоном (044) 492-80-12.