fbpx

Райффайзен Банк Аваль надав іменну стипендію для професора Київської школи економіки

Райффайзен Банк Аваль надав іменну стипендію для професора Київської школи економіки

25 Липня, 2016

АТ «Райффайзен Банк Аваль» фінансуватиме дослідницьку та викладацьку роботу Професора Райффайзен Банку Аваль в Київській школі економіки в 2016-2018 роках.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» принагідно здійснив благодійний внесок у еквіваленті 50 000 дол. США для реалізації освітньої програми «Київська школа економіки». Підтримка банку є яскравим свідченням уваги прогресивного українського бізнесу до найважливішої сфери функціонування суспільства, а саме освіти майбутніх поколінь.

В часи трансформаційних перетворень саме розвиток людського капіталу та формування спільноти високоосвічених конкурентоздатних професіоналів є рушійною силою відчутних змін в економіці та житті держави. На сьогодні Київська школа економіки випустила 643 економіста світового рівня, серед яких 112 отримали докторський ступінь західних університетів, десятки займають керуючі посади в провідних консалтингових та аудиторських компаніях, сотні є блискучими аналітиками та творцями державної політики. Київська школа економіки є єдиною установою в Україні, в якій викладачі мають ступінь Ph.D. із авторитетних західних університетів, що є запорукою справжньої відповідності навчального процесу успішним світовим стандартам освіти.

Завдяки таким проактивним, соціально відповідальним, ефективним компаніям як Райффайзен Банк Аваль, Школа матиме змогу втілювати свою місію: надавати відмінну освіту, здійснювати дослідження та консультування з політикотворення відповідно до кращих міжнародних практик. Дана благодійна допомога є неоціненим внеском для розвитку Школи та навчання талановитої молоді країни.

Ми переконані, що започаткування посади Професора Райффайзен Банку Аваль стане окремою важливої віхою в житті Київської школи економіки та кроком подальшої успішної співпраці. Ще раз висловлюємо щиру подяку АТ «Райффайзен Банк Аваль» за підтримку KSE та внесок у розбудову економіки країни.

Довідка: 

Київська школа економіки (KSE), заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC),  – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня.  Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах.

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» (скорочена назва — АТ «Райффайзен Банк Аваль») зареєстровано 27 березня 1992 року (до 25 вересня 2006 року — Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль»). Із жовтня 2005 року банк став частиною банківської групи Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ, Австрія (із жовтня 2010 р. — Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ). Станом на 31 березня 2016 року Група РБІ володіла 68,28% акцій українського банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30% акцій.